(VIDEO) “Nasib Baik Sempat Kunci” – Gadis Terkejut Lelaki Tak Dikenali Cuba Masuk Kereta

Kehidupan

(VIDEO) “Nasib Baik Sempat Kunci” – Gadis Terkejut Lelaki Tak Dikenali Cuba Masuk Kereta

Baru-baru ini tular di aplikasi TikTok, hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Emma Zack yang berkongsi detik kejadian mencemaskan yang dilaluinya.

Menerusi video tersebut, dilihat seorang lelaki yang tidak dikenali telah menghampiri kenderaan yang dinaikinya lalu mencuba untuk membuka pintu.

Advertisement

Difahamkan, wanita yang sedang bersendirian di dalam kereta itu berasa lega kerana sempat mengambil tindakan pantas dengan mengunci kereta.

kereta

Nasib baik aku sempat kunci dia nak masuk dalam kereta weh. Ahh ghisau.

Sehingga kini, video perkongsian tersebut telah meraih 1.4M tontonan, 61.8K tanda suka, 2.1K komen di laman TikTok.

@emmazack521

#fyp?

? Creepy, scary, horror, synth, tension – Sound Production Gin

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganet turut meluahkan rasa bimbang dengan kejadian tersebut sekaligus menitip pesan kepada para pemandu wanita di luar sana untuk lebih berhati-hati.

Next time siapa jadi macam ni tekan hon lama-lama. – Netizen.

Sebab tu kalau husband pergi mana-mana ke, tinggal sorang dalam kereta memang saya kunci dari dalam, takut jadi macam ni la,” tulis seorang pengguna TikTok.

Advertisement

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

youtuber dikecam netizen pijak tudung
1 bulan lalu

"Tak Hormat Perempuan Langsung!" - Sengaja Lap Kaki Pakai Tudung, 'Youtuber' Popular Dikecam Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...