Written by serenity | October 18th, 2018

Di Twitter, terdapat desas-desus bahawa satu video nakal membabitkan individu mirip pemain bola sepak Zaquan Adha Abdul Razzak sedang tersebar.

Video itu dikatakan sebahagian dari video berdurasi lebih panjang, menunjukkan lelaki mirip Zaquan memakai seluar dalam berwarna putih beraksi di depan kamera.

Sama ada benar individu tersebut ialah Zaquan tidak dapat dipastikan. Apa yang boleh dipastikan, beberapa orang selebriti lain juga terlibat dalam penyebaran video seperti ini sebelum ini.

Apa pun kita tunggu jika ada penjelasan dari Zaquan mengenai penyebaran video individu mirip dirinya itu. Siapa tahu jika ia disunting atau sekadar pelanduk dua serupa, bukan?  – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to Video Nakal Pemuda Mirip Zaquan Adha Dibocorkan Netizen Twitter?

  1. Anonymous says:

    “isteri saya hanya ketawa bile tengok video tu, sebab hanya dia yang tahu bentuk fizikal saya”…..

    52

    0
    • Anonymous says:

      Padan dgn ayu raudhah. Dia salah sorg yg sokong sgt Zarima rampas laki org.

      45

      0
      • yapkim says:

        eeeeeeee sapa nk bini cam rita tu

        51

        63
        • anon says:

          perampas tetap perampas..hidup selamanya dibayangi rita…sian emaaa..try hard sgt tnjuk bahagiaa

          48

          0
        • Anonymous says:

          Tak kisah lah rita tu jahat ke baik ke tp perampas tetap perampas. kegagalan rumah tangga bukan salah bini je. laki pun sama salah. sbb yg terima akad tu si laki. maksudnya si laki yg berjanji. kalau bini gagal jadi isteri yg baik, bentuklah bini tu. bkn main lari blk rumah mak bapak pastu cari scandal lain.

          70

          0
        • Anonymous says:

          aku nk tengok nasib perampas2 akan dtg. Harap tersungkur.

          22

          0
    • Anonymous says:

      Bagus ketawa. Jgn makan dalam sudah

      6

      1
  2. ada aku kesah says:

    rasa mcm memang dia pun tu.. taik lalat tu kenal sgt aku rasa… aidil takde taik lalat kat pipi tp dia ni kompom ada… ermmm berapa kali dah aku rasa dia ni ada cite2 camni.. wechat dgn pompuan lain pun ada rasanya..

    38

    0
    • Mat Ronggeng says:

      Hahahaha…Ramai lagi retis dan athelete yg ada buat affairs Video Call dengan perempuan dan “perempuan berkonek” kat luar sana. Sekarang sekor sekor kecut telor video Bogel keluar…. Syafiq Kyle, model lelaki, zaquan, ammar…. Berair lah mata anak Bini kat rumah… Esok lusa anak dah besar. Boleh tonton kote bapak dia kat YouTube . . Perangai gampang sekor sekor.
      Mat je seorang lelaki mithali abad ini…hahaha

      3

      0
  3. makcik poker says:

    ALA X HERAN LA VIDEO TU MEMANG BETUL KAU PUNYE. DULU KWN AKU BRP RAMAI JD MANGSA KAU KIHKIH. PAKKAL JE KES TU DAH LAMA. KALAU X AKU BLH SHARE SS KWN AKU BG KT AKU. LOLS DASAR GILA CIPAP

    32

    0
  4. anonymous says:

    Aku plak nampak dari gambar Nara ni,muka tak mcm Zaquan tapi taik lalat tu sama

    0

    5
  5. meetomato says:

    hahahahahahahahahaha….nak buat video kinky la ni …siap tertonggeng2

    ewwwww tolong la..ada bulu dada…eeeeeeeeewwwwwwww….tolong la wax kan…yuck!

    9

    0
  6. Akak Kantin 2.0 says:

    Ayu Raudhah tengah mengandung..ko buat Job pulak yer…hurmm…nasib ko lah Ayu..dapat laki macam ni..Dulu laki ko kata bangga sangat dapat wife HOT macam Ayu…sekarang dia pulak nak mengHOTkan diri semdiri….

    28

    0
  7. Anonymous says:

    aku ade sorg kwn ni…kwn aku ni ade bgtau aku ade satu group kat socimed ni mmg agak lucah menggunakan gmbr perempuan seksi y berahi sbg pic profile…group ni adlh scammer tp x dinafikan rmai artis2 dan ahli sukan jd ahli dlm group ni…group ni akn umpan laki2 y sangap nk biji tu dgn bg gmbr girl2 y seksi..even ko mnta cipap pn diorg akan bg…nk gmbr perempuan bogel pn diorg bg..gmbr ntah sape2 y dia bg…so nti bl si laki sangap ni dh high gile diorg akn suh tggl baju,bukak seluar n tunjuk kan bebird y dh mencanak tu…lps tu ade laa kata2 y blh menaikkan syahwat ko tu..lbh kurg cam phone sex gitu…diorg akn rakam setiap perbualan dan perlakuan si laki sangap ni…so bg aku x heran pn klu ade artis ke ahli sukan ke y kantoi bab2 camni…sbb group tu mmg wujud dan rata2 y join tu pn rmai y public figure…kwn aku siap sebut nme2 artis y join tu…terkejut pn yee jgk..so klu korg kate muke org ni mirip dgn artis itu,ini sbnrnye bkn mirip tp mmg btl..nmpk mirip sbb kualiti video diorg gne…bese laa video hp…ni kwn aku sndri y bgtau..cuma nk ckp klu dh nme pn lelaki mmg laa camni perangai nye…jgn laa terkejut…y muke alim2 cam ustaz pn layan video lucah…laki mmg ssh nk lps drpd bnde2 camni…seks dgn laki kan mmg x blh dipisahkan..huhu..even ko ade bini cntk kat umah,kkdg ade jgk sifat “nakal” tu kannn…tp bl dh kantoi mmg xde laa org nk ngaku kannn…lbh2 lg si aeril tu siap ckp pulak konek x bersunat..hahahhaha….

    28

    1
    • bibiyana latoya says:

      tah2 yg join group tu nenek ko kot?

      1

      13
    • Takut TUHAN says:

      pengecut tol. buat berani dah kantoi tak ngaku plak. kes aeril tu takyah cakp, semua org tau yg itu dia, hanya dia sendiri tak brani mgaku gatal bijik dia tu, tipu diri sendiri, tak malu! he is repeat offender, dr dulu lg masa kes kawen memg byk kali tipu. takyah layan la. jadila lelaki yg berani mgaku kebodohan sendirik, takyah nk sembang dan tunjuk kerang busuk, kepam!

      5

      0
      • Anonymous says:

        aku pon pelik pasal video aeril tu…da terang2 muke die. alahh…jangan ingt org yg muke alim2 tu xwat bende2 mcm ni. org baru nk idup je boleh pcaye segala penafian.pastu bini ntah btol ke x pasal statement si wawa ketawa ngan kes video tu.

        4

        0
  8. Anonymous says:

    KESIAN PELANDUK DUA SERUPA TU..SERING DISALAHKAN…DAN TENTU2 MUKA SEBIJIK SERUPA..TKDE PELANDUK2 LAGI..SAMA JUGAK MACM KES SYAFIQ KYLE DAN RAMAI LAGI YG TK NGAKU…

    7

    1
    • Lola says:

      Sama cm video anak che ta..xde mkne nk edit2,bukannye gambar blh photoshop..video kot..bukan main lg wt report bagai

      9

      0
      • Anonymous says:

        Betul aku tk faham skg bila muka klur tunjuk bogel tunjuk batang..tunjuk karipap..jwapn artis..oh itu edit..oh itu superimpose..mcm2 lagi..buat repot bagai..semuanya pelanduk yg salah..semuanya edit yg salah..phuuihh..
        Yg percaya bodoh nk mamsss..macm mana artis2 skg tk pijak kepala..patut kasi ban sama dia biar tkle cari makn..

        9

        0
  9. benci kaki onani says:

    sama je semua jantan huduh melayu kaki lancap kat wicet bodo malu la kat tuhan

    lepas ni patah ngok tu pulak keluar video masturbate dia kuakuakuakua

    3

    3
  10. akak says:

    sabo la Ayu vid lame kot… maafkn n lupekan jela, ank dh bderet2.. sume org ad wat silap yg pnting pasni insaf

    2

    1
  11. Anonymous says:

    tak sudah-sudah bukak aib orang..puas ke?

    2

    1
    • Akak Kantin 2.0 says:

      ini bukan bukak aib orang..tapi dia telah berkongsi aib sendiri untuk tontonan orang ramai…kemajuan/kecanggihan teknologi tidak seiring dengan otak manusia…

      8

      1
    • Anonymous says:

      Betul tu kalau tk ajar nnti buat lagi..melancap bagai pulak…kena kasi satu pengajaran supaya tk buat dosa terlalu byk

      1

      0
  12. dakumanis says:

    artis pun insan biasa ada nafsu — heheheee

    0

    1
  13. pokokpadi says:

    bersyukurlah Allah masih tutup aib kita

    3

    0
  14. Anonymous says:

    Ini laman porno ke APA? Asyik nak tayang aksi MCM ni je…..no good

    1

    1
  15. gadis porn says:

    nampak sgt ada web utk lelaki buat keje terkutuk ini sambil layan porno dari gadis2 cun melecun, di bayar utk layan onani .. benda mcm ni dah biasa kat luar negara tapi kat Malaysia mgkin haram sebab majoriti yg buat beragama Islam..
    jadi lepas ni hati2 laa artis lelaki ye… jgn malukan diri sendiri lepas tu tak mengaku pulak ……syoooookkkkkkkkkkkkkkk kannnnn

    2

    0
  16. Ramli says:

    Klu dlu2 org percayalah super impose bg sbb dlu2 pengetahuan org ramai kat teknologi moden ni x byk…hp pun dlu setakat boleh ambil gmbr…tp
    Skrg ni dgn lambakan media sosial mcm ig,whatapp,wechat,fb, dan entah ap2 lg pastu dgn video call bagai xde maknanya istilah super impose tu boleh dguna pakai lg…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Perghhh mmg dia laaa xpyh nk nafi2 dahh klau aku dpt zaquan ni xcari lain dahhh ?

    0

    0
  18. Fatio says:

    Tapi zaquan ni pon memang gatal laa. Memang kaki pompuan player semua menang kat dia.

    0

    0

Leave a Comment

Optional