Written by Bella | May 8th, 2019

Beberapa hari lalu, tersebar lagi video aksi ghairah lelaki mirip Zaquan. Video tersebut mendapat perhatian ramai di Twitter dan mereka tertanya adakah benar individu tersebut adalah Zaquan? Mungkinkah ia video peribadi beliau yang dibocorkan oleh pihak tidak bertanggungjawab?

Bagaimanapun, Zaquan enggan memberikan penjelasan mengenai video kontroversi itu.

Maaf. Saya tidak perlu perjelaskan apa-apa, cukup sekadar famili saya sahaja yang tahu apa yang terjadi.

Terdahulu, sekitar tahun lalu, video nakal lelaki mirip pemain bola sepak Zaquan Adha viral di media sosial. Namun, isterinya, pelakon Ayu Raudhah mengatakan ia sebenarnya video peribadi untuk tatapan mereka suami isteri sahaja dan tersebar selepas menghantar telefon bimbit untuk dibaiki.

Sumber Berita : mStar Online

23 responses to Video Nakal Tersebar Lagi, Zaquan Adha Enggan Beri Komen

  1. OhAku! says:

    ni la die lelaki. klo bini buat perangai skali cmni terus kne cerai. klo suami?? berkali2.. haih

    42

    62
    • Anonymous says:

      Padan muka bini pun. Dulu kacau rumahtangga Rita, menghadap lah dpt laki kaki betina & kaki bogel dalam wechat ni.

      13

      31
    • teluq landoq says:

      NI Bukan berkali2.. ni sekali harung..cuma di release kan ber-part part… tunggu kemunculan part baru plak nt.mungkin ayu raudhah pulak beraksi…hehe

      0

      0
  2. memey la ni says:

    ewww.. hmm hadap la.. xyh la malu. bkn sekali

    7

    17
  3. norak says:

    kita nantikan apa komen atau kenyataan balas neng yatimah

    3

    23
  4. Anonymous says:

    brani ke si ayu tu nak mintak cerai…nak kena gelak dgn rita?
    so sekarang demi maruah diri..ko hadap je la laki ko tu ayu.

    39

    55
  5. Anonymous says:

    Che ta takmo komen ape2 ke? huhuhu…

    10

    30
  6. gebu says:

    che ta tanak komen ape2 ke? huhuhu..

    6

    16
  7. Neem says:

    Kata wifenya video peribadi antara hubbynye ngn die. Masalhnye skang ni…. dunia serba canggih skarang ni x payah la nk video2, tukar2 gmbr 18sx wlupun dgn laki bini sndiri.

    11

    30
  8. Anonymous says:

    Bini kata ini video laki dia sdg nakal2 ngn dia..hp hantar repair..apek hp sebar gambar2 lucah laki tuju kt bini…
    Kalu aku tkyah tunjuk video mcm ni kt bini…buat live lagi baik..macmlah nak orang percaya..

    14

    33
    • hurrmmm.... says:

      kannn…xyah ar nk video call mcm ni…kan bole jmpe wife depan2…setakat video call kalo nk tgk anak bini ok lg…ni video cmni…aduiiii….mcm x pernah jmpe bini plk nk video call cmni..apelah ek org zaman skrg…sy nk video call ngan suami kdg2 tgh pki baju yg x ttp aurat pon rs segan…sbb pjj kan so selalulah video call…walaupon tu suami kte…tp zaman skrg ni bahaya….tp yg sy pelik ni nape byk yg tekan dislike????hahahaha…

      11

      23
      • Anonymous says:

        Aku setuju huuurmmmm…yg dislike tu geng2 suka laki melancap di video call dorang sambil dorang buat kerja kt office..

        8

        23
      • Anonymous says:

        Bersangka baiklah bulan2 puasa ni… maybe dua2 kuat sex…

        7

        23
  9. Anonymous says:

    kalau pertama kali tersebar dan menafikan yg itu video edit aku pon leh terima lgi tp dh lebih 2x tersebar giler nme nye. sanggap menor ke bang smpi buat video. xcaye aku antara laki bini buat video. nie mst msuk group entah ape2 org pancing ko layan. geli lah.

    17

    34
  10. aku kau says:

    hahaha mirip apa jadah oiiii dah mmg dia…..puiii mane punya betino la dia nk kasi tu hahahahaha…padam muke ko……

    6

    22
  11. bong cit says:

    dh tua bangka pun x berubah…

    4

    22
  12. saodah says:

    lepas Lan pet Pet buat hal, diikuti Aidil Zaquan, lepas ni siapa pulak? Zain? Udahlah weh…

    1

    21
  13. Anonymous says:

    skill bola x seberapa..melancap je pandai…

    3

    14
  14. tecit says:

    mcm mane korg tau ni aidil ke zaquan? korang kenal ke bdn dorg haha

    0

    0

Leave a Comment

Optional