Written by Bella | May 7th, 2019

Sekali lagi, satu video nakal mirip pemain bola sepak Zaquan Adha tersebar luas di Twitter. Tidak berpakaian di hadapan kamera dan ‘beraksi panas’.

Video ini mendapat perhatian ramai di Twitter dan mereka tertanya adakah benar individu tersebut adalah Zaquan? Mungkin ia video peribadi yang dibocorkan oleh pihak tidak bertanggungjawab?

Apa-apa pun, setakat ini Zaquan masih belum memberikan sebarang komen mengenai video ini. Tidak mustahil ia adalah perbuatan khianat pihak tertentu yang ingin mencalarkan imejnya. Biasalah teknologi zaman sekarang, macam-macam boleh dilakukan. Siapa tahu jika ia disunting?

23 responses to Lagi Video Nakal Lelaki Mirip Zaquan Adha Tersebar?

  1. Ayu Rodah says:

    “Hp i kene hack. Hp i hantar kedai repair. Hp i ada org curi..”

    Thats cliche reasons.. Apa ayu raudhah nk cakap kali ni.. Kau x sedar laki kau tu memang nakal.. Entah2 dia hantar kat jantan.. Upssss

    22

    26
  2. bbb says:

    bini tu duk jenuh bekap laki, laki plk duk wat hal lg.. hmmm.. naya

    17

    27
  3. Anonymous says:

    nara bulan pose pun up cite..rehat sebulan dulu nara

    aku pun sama duk datang sini jgk..ekekeke..huhuhu

    11

    0
  4. Ayu redah says:

    Aidil ke zaquan?

    1

    11
  5. Aida Musa says:

    Kesiannya wife dia .. terpaksa back up husband, nak jaga rumahtangga, jaga air muka. Tapi makan hati selalu. Bukan sekali, berkali-kali dah. Frust wooo laki macam ni. Sabarlah wahai isteri, harap bukan suami awak la ni.

    14

    24
  6. Zig Zag says:

    Kalau betul dia nih,apa heran tiapkali kes bini backup baik punya, sapu bwh kapet. Tu yg dok ulang2, syok masa……..

    2

    12
  7. Anonymous says:

    malu lah dia kt rita, kalau mengaku :p

    11

    21
  8. sifjifdjfidfjdifjd says:

    Yang sebar ni catfish nama “Mader”. Dulu di twitter nama “maderfaker” atau “mfaker69”. Memang kaki catfish dan kaki sebarkan video lucah. Report polis telahpun dibuat.

    2

    2
    • Anonymous says:

      pembuat video sapa? tak ada yang rekod video, tak ada la yg jadi kaki sebar :)

      8

      18
      • Mader says:

        Entahnya bangang nak repot polis bagai.. Bukannya aku yg dok depan tu dok rakam.. Dia yg rakam sendiri.. Siap menjilat2 lagi..

        0

        11
        • Anonymous says:

          SKMM – Seksyen 211: Larangan Terhadap pemberian kandungan jelik

          (1) Tiada pemberi perkhidmatan aplikasi kandungan, atau orang lain yang menggunakan perkhidmatan aplikasi kandungan, boleh memberikan kandungan yang sumbang, lucah, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk mengacau, mendera, mengugut atau menggangu mana-mana orang.
          (2) Seseorang yang melanggar subseksyen (1) adalah melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

          1

          0
        • Anonymous says:

          Seksyen 211: Larangan Terhadap pemberian kandungan jelik

          (1) Tiada pemberi perkhidmatan aplikasi kandungan, atau orang lain yang menggunakan perkhidmatan aplikasi kandungan, boleh memberikan kandungan yang sumbang, lucah, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk mengacau, mendera, mengugut atau menggangu mana-mana orang.
          (2) Seseorang yang melanggar subseksyen (1) adalah melakukan suatu kesalahan dan apabila disabitkan boleh didenda tidak melebihi RM50,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi satu tahun atau kedua-duanya dan juga boleh didenda selanjutnya RM1,000 bagi setiap hari atau sebahagian daripada sehari kesalahan diteruskan selepas pensabitan.

          1

          0
        • sifjifdjfidfjdifjd says:

          Engkau ke yang mader tu? Yang kononnya ramai follower gay lgbt tu? yeah right

          1

          0
  9. joe says:

    mmg dia tu…teknologi skrg boleh edit video ayat nara….haha bodoh punya ayat…gambar boleh edit, video x boleh
    kim khardasian, pamela, video lucah, tak de pun nafikan
    melain kan kau shoot belakng green screen vfx yg tu boleh edit
    live video tak boleh edit…cth video ni…edit video, letak kepsla org lain…nmpak kartun kn

    4

    14
  10. Ayu. Punah says:

    Abu zaquan punai elok letak kat mesin kelapa.

    1

    11
  11. Anonymous says:

    First bini dia ckp handphone antar repair gambr2 bocor…skg handphone hantar repair lagi ke..atau memang tgh main dgn bini suka main record2

    0

    11
  12. chinggey says:

    entah entah pelanduk 2 serupa b cool tentera bawang

    1

    1

Leave a Comment

Optional