(VIDEO) “Macam ‘Trip Company’..” – Lelaki bawa 4 Isteri Dan 13 Anak ‘Shopping’ Baju Raya Bikin Netizen Terhibur

Kehidupan

(VIDEO) “Macam ‘Trip Company’..” – Lelaki bawa 4 Isteri Dan 13 Anak ‘Shopping’ Baju Raya Bikin Netizen Terhibur

Satu perkongsian di media sosial TikTok baru-baru ni telah mengundang pelbagai reaksi daripada netizen yang rata-ratanya terhibur dengan video tersebut.

Dalam video itu, seorang lelaki telah membawa 4 orang wanita dipercayai isteri-isterinya bersama 13 orang anak mereka membeli-belah sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelang tiba tidak lama lagi.

Advertisement

Lelaki itu juga turut berseloroh dengan mengatakan ia seperti ‘trip company’ kerana membawa anaknya yang ramai dan kesemua isteri dalam satu masa yang sama.

Bila kau bawa 13 orang anak 4 orang isteri pergi Jakel beli baju raya, dah macam trip company jalan-jalan.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen terhibur dengan video tersebut dan turut kagum kerana berlaku adil terhadap isteri dan anak-anaknya.

Ada juga yang mengatakan ianya seperti ‘lawatan sambil belajar’!

scammer pukau TNB
8 bulan lalu

"Tak Sedar Terus Bayar.." - Dipukau 'Scammer' Pakai Uniform TNB, Wanita Ini Rugi RM600

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    April 20, 2022 at 8:33 am

    xtau laa fmly org lain mcm mana, ada satu fmly yg aku tgk, ank2 kne bergilir jmpe ayah sndr. sebab rumah ayah, mak sndr dan mak lain tu jauh. so jmpe ayah kdg2 je. tp mak nya ckp hari2 video call…. so ntah laaa.. kalau aku, aku x kuat jmpe ayah aku kdg2 je. mcm chipsmore. tp anak2 tu boleh terima so okay laa kot

Loading...