Written by serenity | September 16th, 2017

Satu lagi video yang menunjukkan wanita yang kelihatan mirip dengan pelakon Fathia Latiff kini menjadi tular di media sosial.
fatiyanastasya
Dalam video itu yang juga bersiaran di Bigo Live, wanita mirip Fathia dilihat hanya bertuala ketika muncul di siaran Bigo secara tidak sengaja dan wajahnya kelihatan lebih jelas.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Bagaimanapun, dalam siaran itu rakan Fathia, Natasha Elyzza dilihat memarahi Netizen yang bertanya sama ada wanita yang berkemban dengan tuala itu Fathia.

Natasha dilihat menegur wanita itu yang dia sedang bersiaran di Bigo Live dan dibalas sambil berseloroh oleh wanita itu:

Itulah pasalnya. jangan main (Bigo Live) kalau aku ada.

Wanita mirip Fathia kemudiannya mengakui dia ialah Fathia berikutan komen-komen Netizen.

Mungkin tidak berpuas hati dengan komen-komen itu, Natasha juga kemudiannya mengakui wanita itu Fathia sambil bertanya apa masalah Netizen jika benar wanita itu Fathia dan bertanya jika Netizen yang menyaksikan siaran Bigo Live itu mempunyai masalah dengan artis.

Video itu boleh ditonton di bawah:


Sejak semalam, rakaman video Bigo Live Natasha Elyzza yang memaparkan seorang wanita mirip Fathia menari seksi sehingga menampakkan sebahagian payu dara tersebar di media sosial menyebabkan Fathia menerima kecaman hebat di Instagram.

Bagaimanapun, Fathia mengambil pendekatan tidak memberi komen ketika ditanya pemberita sama ada wanita itu benar dirinya. –beautifulnara.com

45 responses to Video Kedua Tersebar, Wanita Mirip Fathia Latiff Dilihat Bersama Natasha Elyzza

  1. Eana says:

    Dasar tak tahu malu betul. Bagusla 2 ekor jalang berkawan. Sekor penipu sekor hipokrit munafik !

    21

    0
  2. Hapuskanartisbermasalah says:

    Banned je terus artis2 malaysia yg bermasalah mcm ni. Mcm faizal tahir dulu tayang badan masa concert teruk dia kena banned sampai kena buat kerja kebajikan. Jgn nak memilih bulu sgt kalau artis perempuan nak biarkan pandang sebelah mata je

    89

    0
    • Anonymous says:

      betul2..
      awok sampai sekarang tak puashati pasal faizal tahir kena banned sebab buka baju padahal dia tunjuk pusat aje pun yang auratnya..
      tak pahamm

      0

      0
  3. Anon says:

    Kalau nak buat benda benda tak senonoh mcm ni, buat diam diam sudah. Bukannya pergi buat live bagi semua org tahu. Lepastu nak mengamuk tah apa2

    27

    1
  4. Mat Ronggeng says:

    Fuuyooo…. Minah ni geng lucah dan geng ganja lalok rupa rupanya. Pakai tudung nak jual tudung…. Tu lah dulu kutuk pramugari tak hengat…sekarang tetek kau keluar satu Malaya tengok.

    10

    1
  5. Daniel says:

    Shittt berapakali dh terpancott liat video kau nari fatiya.. Lagi lagi lagi.. Buka towel tu

    1

    4
  6. Sasa says:

    Yg fatiya ni dah btl dah berkemban dalam bilik. Yg aku tak phm org yg buat vid live dalam bilik tu. Lepas tu nk sentap marah org.
    Cari la kwn yg boleh jaga aib kita ye. Ni dah ber double aib fatiya terbuka. So still nk salah kan peminat kewww? Pi marah kwn awak tu le.

    Lagi satu aku tak fhm, kenapa kemaruk sgt nk live sume? Mmg tak suka ada privacy ke???

    49

    0
  7. sara says:

    Fathia berkemban bukan tempat umum.. Dalam bilik.. Mungkin fathia xperasan si natasya tu buat live.. Natasha sengaja nk perangkap fathia ke????

    9

    2
  8. Anonymous says:

    Muke lawa perangai x senonoh….

    2

    0
  9. xoxo says:

    takde masalah kalau tu fathia ker, atau mana-mana artis malaysia mana sekali pun.. yang bermasalahnya manusia yang rakam.. perlu ker rakam nak tunjuk *buah pelam* yang tak berapa nak tegang dah tu.
    nak berbogel sekalipun , silakan kalau dalam bilik.. privacy sendiri.. tapi ini pergi buat live , lepas tu marah-marah netizen..

    yang bodoh sekarang ni siapa??

    21

    0
  10. Kak ton says:

    Bodo piang. Tanya plak masalah kita org? Masalah utama retis msia ialah artis sendu mcm kau ni la bongok. Nak carik publisiti murahan nak kasi org kenal tak pasal2 org lain kene. Biar aku bg tau ko biar jelas…pertama org x kenal pon ko ni sapa blakon cite ape. Kedua ko ingat ko cantik ke ape? Muka out tetek pon out gempal plak tu. Ape ke biul la ko ni.. ko la masalahnye lahaiiii

    4

    1
  11. Akhbar says:

    Benda drg buat ni benda biasa ja sbnrnya tp yg luar biasanya apabila yg satu tu bz buat live.. Apa motif dia buat mcm tu, benda berharga free ja org tgk.. Mula2 aku x caya tu fathia tp bila tgk video kedua, mmg sah tu dia..

    6

    0
  12. Elle says:

    Come on lah nak kate pelanduk dua serupa, cara cakap n suara pon mmg gaye fatiya.

    2

    0
  13. Mann says:

    Nampak sungguh kebodohan korg

    2

    0
  14. FeaMambo says:

    Artis sendu……
    Si perakam artis sendu yg x glamer,yang si berkemban pun sendu… The moral of the story pelakon kayu sekian

    2

    0
  15. gabanzpotongtakputus says:

    Sape terer, bgtau sebab utama Aiman clash dgn Fathia? Hahahah hahahah!

    3

    0
  16. Saya suka saya suka.Lagipun halnya manusia kalau dah tua bangka siapa lagi mahu nonton.Terima kasih Fathiah Latif? cuma bukan pada tempatnya.

    0

    0
  17. Akmar says:

    0124705187

    0

    0
  18. Pembaca laman web beautiful nara says:

    Eleeehhhh….nak tunjuk, tunjuk lah betul betul…nak joget, joget lah betul betul, xyah lah nak selindung bagai, kene komen sikit lepas tu sentap….memang retis sendu betul lah…harapan, for the next live video dpt buat yg terbaik ye…hihihi sarcastic tak aku…hihihi

    2

    0
  19. Nongkoloh says:

    Saya suka saya suka.Lagipun halnya manusia kalau dah tua bangka siapa lagi mahu nonton.Terima kasih Fathiah Latif? cuma bukan pada tempatnya.

    0

    0
  20. Azman says:

    Elok la cari makan dgan jaja aib org.
    Insaf la.

    0

    0
  21. mok cute says:

    sendiri buat live sendiri nak meroyan maki org…dah la sendu berlakon pun job x sberapa…kompem lepas ni kena boikot…kes dadah aritu pun dah kantoi…buat malu perangai serupa jalang…

    0

    0
  22. zzzzzzzzzzzzzzzzz says:

    sape yang batak? kau ke kami? dasar batak nak menari nak seksi. mcm tu la nak naikkan nama. ape lagi.

    0

    0
  23. Asyraf says:

    fathia ni lesbian ke apa?gambar mcm cubaan memegang tetek si natasha je.. dh la slalu bcium/ blaga pipi dgn uqasha..memalukan je artis melayu malaysia ni.. blakon xde la bagus mana tp gosip je lbh. dh tsebar nk sentap plak..tu org ckp org cantik ni x selalunya bijak..haha bodo.. aku pn tliur ni tgk tetek natasha..

    0

    0
  24. aduyayyy says:

    nasib baik aiman dah tinggalkan dia…

    0

    0
  25. Hamba Allah says:

    Mereka yang suka berbaju seksi ni yg kononnya mengikut peredaran zaman ttp sbnrnya kembali ke zaman batu, kan org zaman batu tutup tut atas & tut bwh je. Kesian org perempuan diexploitasikan begini.

    0

    0
  26. ..... says:

    kalau fathia pon ape salahnye…bkn dye sngaje doh…dh terang2 dye xtaw mbe dye bkk bigo n dah terang2 dye kat rmh kannn….ape lah korang ni…

    1

    1
  27. dot to dot says:

    lahhh kalau fathia pon ape de hal….dye kat rmh n dye xtau pon mbe dye bkk bigo…kat rmh xkan nak pakai tdg..mybe berkmban sbb nakmndi ke ape ke….otak org zmn skrg ntah pape…

    0

    0
  28. hurrrrah says:

    dah tau itu live..nak temberang lagi tak tau app Bigo..hahaha apasal tak tunjung abis jer hahaha

    0

    0

Leave a Comment

Optional