(VIDEO) “Kau Nak Marah Pasal Apa?” – Netizen Kecam Lelaki Nak Hempuk Kereta Lepas Kena Hon

Kehidupan

(VIDEO) “Kau Nak Marah Pasal Apa?” – Netizen Kecam Lelaki Nak Hempuk Kereta Lepas Kena Hon

Baru-baru ini tular di laman Facebook, satu hantaran oleh seorang pengguna yang meluahkan rasa kecewa terhadap tindakan seorang lelaki yang berhenti di lorong kecemasan di Lebuhraya Temiang-Pantai, Seremban.

Menerusi video rakaman dashcam tersebut, dilihat lelaki berkenaan seolah-olah mahu menghempuk kenderaannya menggunakan pouch bag dipercayai kerana berang selepas kenderaan itu membunyikan hon.

Advertisement

Menurut laporan Mstar, pemilik kenderaan yang dikenali sebagai Wahab Hamzah berkata dia telah meminta isteri yang sedang memandu untuk membunyikan hon bagi memberi amaran kepada lelaki itu yang berada di luar garisan putih.

hempuk

Nak lepak-lepak ambik gambar tak kisah tapi jaga la had tu.. ni bukan taman rekreasi atau open house makcik kau..

Malah, dia turut tidak menyangka lelaki itu memberi tindak balas seperti samseng dan mahu menghempuk keretanya dengan objek sedangkan dia bukannya mahu mencari gaduh.

Orang hon tu bagi kau peringatan.. kau nak marah sampai nak hempuk kereta orang pasal apa..

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut mengecam tindakan lelaki berkenaan kerana tidak mematuhi peraturan jalan raya dan membahayakan diri sendiri serta pengguna jalan raya lain.

Dah kena langgar baru tahu. – Netizen.

Tadi aku pun kena. Aku lalu beberapa minit je dari korang awal. Ada ke dari tepi masuk tengah jalan kita kena break untuk dia,” tulis seorang pengguna Facebook.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

bas
6 bulan lalu

(VIDEO) "Kau Ni Menyusahkan Aku!" - Selamba Pukul Anak Dalam Bas, Wanita Dikecam Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...