Written by Bella | October 30th, 2018

Baru-baru ini satu video nakal mirip pemain bola sepak Zaquan Adha tersebar luas di Twitter. Hanya memakai seluar dalam berwarna putih di hadapan kamera, ramai yang tertanya benarkah individu itu adalah Zaquan atau hanya pelanduk dua serupa.

Tidak mudah melatah dengan kontroversi tersebut, isteri kepada Zaquan iaitu pelakon Ayu Raudhah mengakui video tersebut adalah koleksi peribadi antaranya dan suami.

Ia disebarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab sewaktu Ayu menghantar telefon bimbitnya untuk dibaiki.

Saya orang pertama yang tahu tentang video itu kerana ia dalam telefon bimbit saya yang rosak. Ia adalah video peribadi antara saya dan suami. Video itu tersebar selepas saya menghantar telefon peribadi saya untuk dibaiki.

Pihak kedai itu kata video dan foto dalam telefon itu tidak dapat diselamatkan. Tidak sangka pula keluar video itu, ia adalah sesuatu yang tidak bertanggungjawab.

Bagus Ayu, setiap kali suaminya terpalit dengan kontroversi beliau tidak pernah cepat melatah dan cuba untuk menjelaskan setiap perkara dengan cara berhemah. Itu lah kata orang, dalam perhubungan kena saling mempercayai dan jangan terus dengar percakapan orang sahaja.

Sumber Berita : mStar Online

41 responses to Video Itu Milik Peribadi Antara Saya Dan Suami – Ayu Raudhah Komen Isu Video Nakal Zaquan Adha

  1. Pohdah says:

    Oh iya ke Ayu?! Kalau begitu cepat2lah buat polis report…..Polis boleh siasat….. Mari kita llihat siapa yang berkata benar……..

    31

    2
    • Anonymous says:

      aish..kalau aku malu wehh nk ngaku laki aku send video mcm tu walau pon kt isteri sendiri. kuat btol ko ayu, da la tgh pregnant.

      16

      1
    • RIN says:

      MASALAH JUGAK KALAU SUKA SGT BUAT VDEO N SIMPAN VDEO YG MENGAIBKAN CMNI. WLPN KORG TU SUAMI ISTERI TAK PERLU KUT NK SIMPAN2 BUAT KENANGAN. NI BILA DH JD MCMNI, DIR SNDIRI YG MALU. TP AKU TGK KORG MCM TAKDE PRASAAN MALU PON EK. SIAP NGAKU LG TU ANTARA KOLEKSI PVCY KORG. PUIHHH. BNDE DH JD AIB, TAK PERLU NAK CERITA SATU DUNIA. NK BUKAK LG AIB SUAMI BUAT APA.

      5

      2
      • HI says:

        Baik dia ckp tu video laki bini dari org tuduh suami dia hantar kat pihak ketiga. Org lain yg xde kena mengena takyah la tgk, takyahla discuss. Baguslah sex life dia healthy, xde la affair sana sini.

        5

        0
  2. Anonymous says:

    Oh yer ker…baguslah tu… dpt jugak share2 pada orang ramai video milik suami isteri buat benda2 nakal ni yer….besok2 klur video tunjuk berbird dan kueh apam..ckplah pulak video ni time kita tgh menghenjut..lupa nk delete hantar kedai hp rosak..so tkle salahkan kami..pekedai yg salah..
    Dah mcm jadi satu trend pulak..phuuihh..

    9

    3
  3. Anonymous says:

    Yerlah kalau tk isteri yg sokong suami..siapa lagikan..baguslah tu..isteri mithalilah sgt..hanya tuhan aje yg tahu sebenarnya yer..

    28

    0
  4. Alip says:

    Tp npe video ayu xde?

    16

    0
  5. Dina says:

    Agak2 la nak back up laki cik kak oiiii…adehhhh stresss aku bila ko bukak mulut ayu oh ayu….

    9

    1
    • Anonymous says:

      hal dalam rumahtangga dia kau tau ke dina oi? dah laki dia, biarlah dia back up. mana tau mmg betul apa yg si ayu ni cakap?? kalau x betul, biarlah dia nk jaga aib laki dia n settlekan sdiri kt rumah. x payahlah kau pulak nk stress dgn bini org. laki kau stress tak dgn kau, mlm2 duk melayan gossip artis ni?

      20

      0
      • Ann says:

        Ko ayu eekk patutla moroyan..suke akula nak komen ape pun….malaysia bebas kut nak bersuara…ko sentap asal ..ni ko layan laki ko xstresss pulak…xyahla nak balas komen sesiape pun…xyah cari pasal….ko wat hal ko dah ler ,k bye

        4

        0
        • Anonymous says:

          spesis sajat ka ni… main tukar2. tapi ni main tukar nama pulak… nama apa yg kau guna lagi??? Triggered! lol…

          1

          0
    • nana says:

      kau kena paham, ayu tu tak keje, anak lak dh berderet. tahan kan je la sbb dh pilih jd suami. kang kalau cerai kena berlakon balik. dh la bakat lakonan tak capai standard harapkan muka je. biar la, yg tanggung sakit pon dia. walaupon cerita dia tu mmg nampak tak logik.

      4

      0
  6. Zaquan Gatal says:

    Sangap pon, tunggulah balik rumah… Ni pancut depan telepon je, bukan masuk dlm pon, adeh nak bagi alasan pon, tak strong lah derrr…

    4

    3
  7. Wekkkkkkk says:

    Klau ye pun btol ko punya..adakah bgus di videokn walaupun ko nk tengok sesekali bila nk ngong…kk .
    Tidak adakh cermin bsr kt rmh ko utk ko tgok live waktu tu.
    Nmpk sgt 22 x ada akhlak dn moral.
    Klau ko isteri yg mithali..knpa bnarkn somi rakam.

    2

    4
  8. Anonymous says:

    Kalaulh suatu hari nnti jodoh x pjg, agaknya citer semua kisah rmhtgga dri kepla smpai kaki…lebih lancang dari rita sepender.

    8

    1
  9. Zaquan scandal says:

    BAck up la suami sis tu yeee… lepas ni keluar video suami sis main dengan fukeyyy lain sis back up la lagi cakap sis yang record kan

    10

    1
  10. Anonymous says:

    Ramai pulak jantan2 melayu bergelar artis buat video ala ala playboy..kalu ky hollywood dpt jugk duit..kt sini tk bwk hasil

    0

    0
  11. jess says:

    kantoi laki hantar video pada perempuan lain, ayu kalau tu video utk kau, takdenya upload dlm socmed….melainkn utk perempuan lain…haha bodoh ayu…ramai je yg kantoi, shukri yahya, sapik, pian, adi, tak yah nafi…haha

    1

    4
    • syantik says:

      aku baca handphone ayu hantar tuk dibaiki, dan video tu dlm phone tu, kalo laki die nk hantar kt org lain, pe jadah video tu dlm phone ayu yg rosak?? dan lagi satu celah bedah mana die upload soc med, kan hp rosak dan ada org sebar kan.. hmmm

      13

      0
  12. anonymous says:

    bodoh dan keji ,kote pn kecik nak megah satu malasia konon podah.yg bini punyalah bodoh nak mampos nak cover laki haprak

    0

    0
  13. Hani says:

    Awat gersang sgt mamat ni? Bini ade kot

    2

    3
  14. Lara says:

    Hahaha…ayu yg ckp ke tu..harap si zakuan dh kena masak rendang..bini tgh mengandung pasti sedih..huhuhu

    2

    0
  15. Anonymous says:

    ahahahah..dah tak laku buat vadio macam atu..pui

    2

    0
  16. shopia lorren says:

    Soalnya kenapa nk rakam gaya camtu..dh tersebar kan ssh nk perbetulkn.. berhati2 lh… zmn dh maju tapi akal mcm zmn batu…

    3

    1
  17. faraj says:

    “Dh Suam dua2… ” tu jerrr

    2

    0
  18. syantik gila says:

    Ni mesti zaquan menyembah2 kat ayu supaya backup..

    1

    0
  19. aih says:

    tak de isu pun.. dah nama pun husband n wife.. yang bergelar husband n wife.. korang tak de benda nakal2 cam ni??… kadang2 benda nakal cam ni la yang rapatkan hubungan walau dah lama kawin…. bila husband cari lain, mula cakap husband ngok la, miang la.. padahal wife tu yang x pandai jaga….

    2

    1
    • Anonymous says:

      Rakam video romantic laki bini ok lah kan..tapi mcmana andai video tu Ter…Ter…tengok kat anak2 yg sdg nk remaja..tak takut malu n haru ke..lainlh kalau hidup dh open minded cam omputih yg tiada batas pergaulan..

      2

      1
    • anonymous says:

      nak rapatkan hubungan suami isteri kena buat benda2 x bermoral dan tak berakhlak ke ? oh gitewwww takpe la aku umat Nabi Muhammad SAW aku ikut sunnah Nabi….

      4

      0
    • Sis-tur-sung-kur-jua says:

      benda2 nakal cmni biasa laki bini buat live aje.. xde record2 dalam tepon.. bnyk consequences yg mungkin terjadi.. ntah la dek.. blm pernah abad lagi akak nk record2 laki pakai spender gini buat simpanan peribadi..

      7

      0
    • Anonymous says:

      Kesian ko nie..baik ko jga makan mnum dia dr duk rakam..rakam sbb takut lepas nie dh x stim tgk ko ke??lucu la…dh hari2x tgk pun nk rakam jgk..manusia nie makin lama makin xda rsa malu..nk beransur balik ke zamN btu pakai cAwat

      1

      0
  20. shafie ilyas says:

    Org da sah bernikah jarang sekali kirim video tak senonoh macam ni kepada suami/isteri masing2. sbb bila2 masa boleh tgk live.. biasanya orang kirim2 video ni orang yang tengah hangat bercinta/scandal jer.. pendapat aku jer lah..ayu ni back up suami die jer! back up jer la ayu…biar kepala dipijak2. lepas ni kompom someone muncul “yg sebenarnya video tu smasa kmi ber Video call di… masa….”. da Kantoi..

    13

    0
  21. wekkkkkkk says:

    video ada di youtube “alahai x ada apa yg ghairah”…cepende putih dn p… r..tak mencanak pun. Cenonet je fokus.

    1

    0
  22. Cik siti wan bangang says:

    Hahahaa aku menang betting dgn kawan aku! Dia kena belanja aku lipstick sephora satu sbb aku ckp Ayu akan bagi alasan ni nanti. Hahahahahah betul pun aku… Pandai aku… Oh well.. Masak sgt dgn permainan selebriti ni sume. Dik ayu, A TIGER WILL NEVER LOSE ITS STRIPES, DIK. (gugel kalu xpaham) Hadam la perangai laki ko ni ayu oi…

    4

    0
  23. peace no war says:

    sepatutnya itulah peranan isteri untuk menutup aib suaminya bukan menambah bara. kebenaran video tu hanya diorang je tahu. kita hanya mampu doakan yg baik2 je. kan aman dunia.

    9

    0
    • Anonymous says:

      hal sebenar mereka yg tahu.. lgipun bukan diorg yg post kt ig ke twitter fb diorg.. patut lah mak mertua suka ber menantukan ayu raudah sbb pandai jaga aib suami… rita rudaini patut belajar bila dpt suami baru nnti….

      2

      1
  24. Doa yang baik2 says:

    A good thing about ayu, betul2 jaga aib suami. Cuma jangan sampai makan diri.

    3

    0

Leave a Comment

Optional