Video Hijabista Menari Di Kelab Malam Ketika Pelancaran #BeLofa Jadi Viral

Video Hijabista Menari Di Kelab Malam Ketika Pelancaran #BeLofa Jadi Viral

Antara yang menjadi isu hangat di samping pemilihan lokasi untuk pelancaran turban dan shawl #BeLofa di sebuah kelab malam terkenal Kuala Lumpur semalam ialah kelibat beberapa orang Hijabista menari di majlis itu.

Video menunjukkan mereka menari menjadi viral. Rakaman itu dikatakan sebagai lipsync battle antara Hijabista tersebut yang terdiri dari beberapa orang Instafamous.

Kontroversi ini juga mendapat perhatian Caprice yang merupakan kawan Neelofa, beranggapan matlamat tidak menghalalkan cara.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Namun begitu apa yang menarik, ada Netizen memberitahu walaupun menerima kecaman bertalu-talu berikutan pemilihan kelab itu sebagai lokasi pelancaran tudung, turban dan shawl BeLofa hampir habis terjual.


#BeLofa ialah koleksi turban dan shawl terbaru keluaran Neelofa di bawah jenama tudungnya Naelofar Hijab. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

121 Comments

  1. dono

    February 28, 2018 at 5:14 pm

    gedik menari terkinja2

  2. Ayoyo

    February 28, 2018 at 3:39 pm

    Aku yg rasa malu. Aku tgk kawan2 aku yg mat salleh dan minah salleh dari france, italy, canada malah brazil pun tau malu sesudah mereka masuk islam. Malah ramai yg berhijab dan pkai niqab sbb tknk org lelaki pandang mereka. Yang lelaki pun dah tknk tunjuk six pack sbb tau malu. Ini melayu atas je nk tutup tapi pkai ketat2 bergelek lagi..adui mmg sgt tak patut. Patut la org cina india semua gelakkn kita.

  3. Anonymous

    February 28, 2018 at 1:42 pm

    sharnaz mana sharnaz?? ni adik ipar launch tudung kt disco tak mo komen ka? kalau org lain cepat ja kau tweet2

  4. calendula

    February 28, 2018 at 11:25 am

    zouk memang happening ..dah nama pun kelab. tapi untuk launch tudung macam sangatlah TAK SESUAI. lopak kata takde tempat lain dan lebih murah..tapi ianya adalah lame excuse..kalau susah sgt cari tempat yang sesuai dengan tema neon tu tak ade problem cari tempat yang lain rasanya. Kalau kita ikut perkembangan fesyen di NY atau London, ada sesetengah designer cari kelainan buat launch design baru kat jalan raya ataupun taman2 bunga. itu lagi refeshing bagi saya.. tapi takleh la buat lipsync nari tekinja-kinja tul tak?? skrg ni belum habis penat buat launching..dah kena menjawab pelbagai soalan dan tomahan netizen. U yang cari pasal lopak..

  5. Anonymous

    February 28, 2018 at 9:48 am

    habis terjual sbb someone yg beli ke..just asking,sbb kat kuantan ni aku jarang2 tgk org pakai tdung hajjah ni atau kat sini mmg xfemes kut tdung hajjah ni

Loading...