Video Hijabista Menari Di Kelab Malam Ketika Pelancaran #BeLofa Jadi Viral

Video Hijabista Menari Di Kelab Malam Ketika Pelancaran #BeLofa Jadi Viral

Antara yang menjadi isu hangat di samping pemilihan lokasi untuk pelancaran turban dan shawl #BeLofa di sebuah kelab malam terkenal Kuala Lumpur semalam ialah kelibat beberapa orang Hijabista menari di majlis itu.

Video menunjukkan mereka menari menjadi viral. Rakaman itu dikatakan sebagai lipsync battle antara Hijabista tersebut yang terdiri dari beberapa orang Instafamous.

Kontroversi ini juga mendapat perhatian Caprice yang merupakan kawan Neelofa, beranggapan matlamat tidak menghalalkan cara.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.



Namun begitu apa yang menarik, ada Netizen memberitahu walaupun menerima kecaman bertalu-talu berikutan pemilihan kelab itu sebagai lokasi pelancaran tudung, turban dan shawl BeLofa hampir habis terjual.


#BeLofa ialah koleksi turban dan shawl terbaru keluaran Neelofa di bawah jenama tudungnya Naelofar Hijab. – beautifulnara.com

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

121 Comments

  1. ChanteQ

    February 28, 2018 at 9:08 am

    Tp heran jgk.
    Kes ni melonjak org kutuk termasuk mufti and majlis fatwa.
    Kes sajat yg terang2 palsu. Mufti semua senyap. Kenapa ya…

  2. Anonymous

    February 28, 2018 at 8:58 am

    Lofa next promosi tudung apa barang buat Kat Zouk.. apa kata u buat Kat Amsterdam red light district :) suruh la model2 akak2 Kat tingkap2 jalan tu peragakan tudung2 u…nk marketing rare kan…gerenti letupppppp you punya tudung. Seriusly.:

  3. Anonymous

    February 28, 2018 at 8:32 am

    Sedara mara, kawan, keluarga, stokist n peminat Lofa yang hadir… Tak terdetik di hati kalian ini salah? Kesian bila Allah dah kaburkan maksiat sampai tak boleh menilai. Yang dah tua2, makcik pakcik..mak pak Lofa ni pun sama agaknya. Nampak tapi buta sebab ikutkan kehendak anak. Alasan berganda kena bayar, tu semua alasan BODOH sebab konsep boleh diubah. Ko sanggup gadaikan agama semata2 sebab konsep neon yg ko bawa hadir event overseas. Nipisnya iman ko Lofa. Not only that, ditegur dgn mufti, netizens tapi sombong. Bongkak. “This is what I want”. Wujud manusia macam ni ye.

  4. mak cute

    February 28, 2018 at 8:27 am

    jatuh imej muslimah…geli tgk monyet suar putih berjoget dengan suar ketat baju senteng…btul la dunia dah akhir zaman…tolong tarik tittle icon muslimah kat lopak ni…bagi kat heliza ke…isma…nana…aku salute lagi Mizz Nina…layak dpt icon muslimah

  5. honey

    February 28, 2018 at 8:06 am

    akhir zaman agaknya. ramai manusia sedang bersuka ria sedangkan kain kapannya sedang di tenun
    wallahualam