(VIDEO) “Habis Semua Lekat” – Ibu Suka Beli Barang Hiasan Di Kedai Eco, Pasang ‘Wallpaper’ Satu Rumah

Kehidupan

(VIDEO) “Habis Semua Lekat” – Ibu Suka Beli Barang Hiasan Di Kedai Eco, Pasang ‘Wallpaper’ Satu Rumah

Sebut sahaja Eco Shop, pastinya ramai yang suka berkunjung ke kedai serbagunana itu kerana pelbagai barang boleh didapati di sana selain harganya yang murah.

Seperti satu video yang viral di aplikasi TikTok ini, seorang individu telah mendedahkan sikap ibunya yang sangat gemar membeli-belah di kedai serbaguna itu.

Advertisement

Malah, dalam video yang dimuat naik individu itu, satu rumah dipenuhi dengan ‘wallpaper’ yang dibeli di kedai Eco.

Bukan sahaja dinding, peti ais pun jadi mangsa nampaknya!

Bila mak kau terlalu eco shop dan suka warna warni kehidupan.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa terhibur dengan gelagat ibunya dan ada yang mengatakan rumah mereka sudah seperti kedai ‘wallpaper’ pula!

TikTokSumber : TikTok  

Ada juga netizen yang berkongsi pengalaman sama seperti individu itu dengan ibu masing-masing.

“Jangan jadi macam mak aku dalam bilik semua wallpaper sama ja sekali pintu pun lekat sekali nak keluar pun jenuh cari pintu..” kongsi seorang netizen.

Mak korang macam ni tak? Takpela janji diorang bahagia kan…

tiga bini gaji 2.8k
6 bulan lalu

“Anak Macam Mana?”- Gaji RM2k Tapi Ada 3 Bini, Lelaki Ini Dakwa Dah Cukup Kalau Gaji Berkat?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...