(VIDEO) “Dudaku Meroyan” – Kacau Bekas Isteri Pergi ‘Dating’, Netizen Kata Tak Boleh ‘Move On’

Kehidupan

(VIDEO) “Dudaku Meroyan” – Kacau Bekas Isteri Pergi ‘Dating’, Netizen Kata Tak Boleh ‘Move On’

Tular di aplikasi TikTok, satu hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Ezan Galus yang memaparkan tindakan bekas suaminya yang mengamuk telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi video tersebut, dilihat lelaki itu cuba menghalang bekas isterinya untuk keluar ‘dating‘ bersama lelaki lain walaupun sudah lebih setahun mereka bercerai.

Advertisement

Malah, bekas suaminya turut memarahi ‘teman lelaki’ bekas isterinya itu kerana menaiki kereta yang dikatakan merupakan hak miliknya.

duda

Aku nak pergi dating, kau ni sibukla. Dekat setahun dah bercerai ni, dia tak boleh move on, kereta tu saya punya..

Sehingga kini, video perkongsian tersebut telah meraih 982.2K tontonan, 20.6K tanda suka, dan 1.2K komen di aplikasi TikTok.

@ezangalus0

aku nak pergi dating?ko ni sibukla???#fyp#viralvideo #gilatalak#akubukanbiniko

? original sound – ezan galus ? – ezan galus ?

Menjengah di ruangan komen, rata-rata netizen telah menggelar lelaki itu sebagai ‘gila talak’ kerana telah menceraikan isterinya namun masih mempunyai perasaan sayang.

Masa ada tak nak hargainya, melepas meroyanlah dia – netizen.

Bahaya kalau lafaz talak bukan pada hati, memang akan jadi gila talak, berhati-hati la wahai suami-suami,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

perut boroi lelaki cara atasi
6 bulan lalu

(VIDEO) Bukan Sebab Kerap 'Bersama', Doktor Kongsi Tips Kurangkan Perut 'Boroi' Suami

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...