July 12th, 2018

Baru sahaja berusia 13 tahun,  anak perempuan Datuk Seri Vida iaitu Cik B cukup bertuah sekali apabila beliau dapat memiliki sebuah kereta mewah Mercedes Benz CLK berharga setengah juta.

Menerusi akaun Instagram DSV, beliau ada memuat naik beberapa video menunjukkan Cik B begitu teruja mencuba kereta baharunya itu. Terdahulu, Cik B memberitahu beliau inginkan sebuah kereta Mustang sebagai hadiah harijadinya tetapi DSV memilih untuk menghadiahkannya Mercedes terlebih dahulu.

Namun, rata-rata netizen berpendapat jutawan kosmetik itu terlalu memanjakan anaknya sehingga sanggup, memberikan kebenaran untuk Cik B memandu kereta tersebut sedangkan anaknya itu masih dibawah umur dan tidak mempunyai lesen.

Tidak salah untuk manjakan anak tetapi harapnya DSV juga lebih tegas dan peka agar Cik B tidak memandu lagi di atas jalan raya. Tak nak lah nanti berlaku perkara yang tidak diingini.

Kredit Video : Jebart Media


38 responses to “(VIDEO) DSV Hadiahkan Kereta Mewah Mercedes Berharga Setengah Juta Untuk Cik B”

  1. Anonymous says:

    Kenapa aku rasa DSV ni sedang cuba merosakkan anaknya sendiri….?

  2. Anonymous says:

    membazir beli kete mahal… body budak tu dah rupa ape tah… baik buat membership gym ke.. belikan tudung ker tempahkan baju ikut saiz body budak tu ker…
    mak dia gigih promote produk nk cantik… rupa anak total out… patut lah produk makin tak laku skrg… yes sale tgh teruk lepas ramai tgk rupa anak dsv ni.. mane2 penjilat tak caya tanda2 kene g beli lah tu…

  3. Anonymous says:

    Baru beberapa bulan keluar cerita DSV pening hutang byk.
    Mcam tak de hutang jek

  4. Anonymous says:

    Makbyer yg over

  5. Anonymous says:

    kesian…..

Loading...