(VIDEO) “Dia Okay Ke Tu?” – Wanita ‘Misteri’ Berdiri Tegak Tengah Jalan Seorang Diri Undang Tanda Tanya

Kehidupan

(VIDEO) “Dia Okay Ke Tu?” – Wanita ‘Misteri’ Berdiri Tegak Tengah Jalan Seorang Diri Undang Tanda Tanya

Baru-baru ini tular di aplikasi TikTok, hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Alysha yang memaparkan penampakan seorang wanita misteri telah mengundang tanda tanya ramai.

Menerusi video perkongsian tersebut, dilihat wanita misteri itu sedang berdiri seorang diri di tengah jalan di sekitar Cyberjaya.

Advertisement

Malah, lebih menakutkan apabila pengguna media sosial lain dan penduduk Cyberjaya turut melihat dan berjaya merakam kelibat wanita itu.

wanita misteri

Siapa lalu Cyberjaya petang tadi nampak akak ni? Dia berdiri tegak sorang-sorang dekat atas jalan raya.

Sehinga kini, video tersebut telah mendapat perhatian orang ramai dan berjaya meraih 1.7M tontonan, 75.4K tanda suka, 1.5K komen di laman TikTok.

@alyshazlkn

Siapa lalu cyberjaya petang tadi nampak akak ni? Dia berdiri tegak sorang2 kat atas jalan raya.

? Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen telah memberi pelbagai respon, ada yang risau dengan keadaan wanita itu dan ada juga yang berkongsi pengalaman terserempak dengan wanita misteri itu.

Ye saya pun nampak dia 2 hari lepas berdiri tegak depan ATM dekat tempat kerja saya, and pagi ni pun dia ada lagi dengan baju yang sama. – Netizen.

“Tak sihat agaknya. Bahaya kalau malam kereta laju boleh accident. Patut ada pihak tolong dia sebelum terlambat,” tulis seorang lagi pengguna TikTok.

Advertisement

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

peguam hafidzah hassan diperli
2 bulan lalu

"Boleh Stop Dah Jadi Attention Seeker" - Peguam Hafidzah Hassan Kongsi Ilmu di IG Tapi Sebaliknya Dikecam Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...