(VIDEO) “Dahla Gemuk, Miskin..” – Pujuk Teman Wanita Nak ‘Get Back’, Lelaki Ini Dikeji Kekasih Hati Curang

Kehidupan

(VIDEO) “Dahla Gemuk, Miskin..” – Pujuk Teman Wanita Nak ‘Get Back’, Lelaki Ini Dikeji Kekasih Hati Curang

Terdahulu, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan seorang lelaki telah berjaya merakam kekasih hatinya berlaku curang di depan matanya sendiri.

Susulan daripada video yang telah berjaya menarik perhatian ramai netizen di luar sana itu, lelaki itu difahamkan ada membuat video terbaru di mana dia telah memujuk kekasihnya itu untuk ‘get back’ semula.

Advertisement

Namun begitu, wanita itu difahamkan tidak ‘makan’ dengan pujuk rayu lelaki itu malah turut menghina kekasihnya itu dengan perkataan yang kurang baik.

Lebih sayu, wanita itu turut mengutuk fizikal lelaki itu sehingga dia berjujuran air mata kerana terasa hati dengan penghinaan sedemikian rupa.

Tidak mengalah, lelaki itu tetap memujuk dan berkali-kali meminta maaf meskipun wanita itu telah berlaku curang dengan lelaki lain.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut menzahirkan rasa simpati dengan nasib lelaki tersebut dan menasihatkan dia agar melupakan sahaja kekasihnya itu kerana berperangai tidak baik dan tidak menghormati orang lain.

Ramai juga yang mendoakan agar lelaki itu dipertemukan dengan wanita yang lebih baik dan menerima dirinya seadanya.

kantoi curang depan mata
4 bulan lalu

(VIDEO) "Turun Air Mata Jantan.." - Kekasih Curang Depan Mata, Beri Alasan Tolong Mak Siapkan Persiapan Raya

ya

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    May 9, 2022 at 7:54 pm

    Ni bukan nak pujuk…ni sengaja nk bagi viral kali kedua

  2. Sedarlah diri

    May 7, 2022 at 10:43 pm

    Oh jantan bodo?

    Habis tu betina tu bijaklah?

    Dasar betina gatal puki, dah ada jantan nak juga yang lain.

    Betina spesis ni, jenis pakai buang. Takleh buat bini, sekadar nak jadi tempat lempias nafsu sesuai ah.

    Betina kain lap kaki jantan.

  3. Aldo

    May 7, 2022 at 12:44 am

    Dah dimalukan semalaya tau… mana org tu tak marah. Memang la dia curang dan itu tak betul, tp ko pun wt benda x betul gak dgn menghebohkan satu malaysia. Benda bole bincang secara private dan hati ke hati tp ko pilih viralkan semalaya. Skrg org kutuk dia berjemaah satu negara ko rasa bole pujuk cmtu ja? Aiyoooooo… kalau aku pun x nk jantan bodo.

Leave a Reply to Sedarlah diri Cancel reply

Loading...