March 20th, 2018

Single terbaru berjudul Di Matamu nyanyian Sufian Suhaimi antara lagu yang cukup popular kini dan mendapat jutaan tontonan di YouTube. Ramai juga yang menyanyikan semula lagu tersebut termasuklah juga pelakon terkenal Janna Nick.

Menerusi akaun YouTube beliau ada memuat naik video nyanyiannya itu dengan cara yang tersendiri diiringi dengan petikan gitar oleh pengarah dan penerbit popular Jinggo.

Walaubagaimanapun, ada segelintir netizen yang merasakan Janna seakan merosakkan melodi indah lagu tersebut.

Bagi kami versi Janna ini agak unik dan ok sahaja, namun setiap orang mempunyai citarasa berbeza. Anda pula bagaimana?


54 responses to “(VIDEO) Cover Lagu Sufian Suhaimi ‘Di Matamu’, Janna Nick Dikritik Suara Sumbang”

  1. kawan SAJAT says:

    lantak la dia nk yanyi ke ape…………………….bior la dia kan kan kan

  2. Anonymous says:

    bagi CD free pun aku x nak……

  3. Jojo says:

    Alahai…Suara semput pun nak nyanyi jugak.

  4. Anonymous says:

    Nak suruh kami buat apa ni? Kentut ke muka ko perlahan-lahan mcm suara ko jugak?

  5. anonymous says:

    dia ni produk jinggo n sila patut la perangai pun pecah rumah sedia nak tunjuk kahak,menyampah tgok dia hos melodi

    • Akk Melodi says:

      Pasal hos melodi, die kata nak komen membina.. Meh akk bg komen membina secara positip.. Harap Janna bace.. Tak natural sangat2.. Nak buat2 cool, x cool.. Nk buat2 sporting, x sporting.. Tepuk2 pukul2 Ajak.. Dek, tu laki org.. Ajak pon nampak x selesa awk nak pukul2 die.. Control dek ye.. Lg 1, yg ni akk n laki akk setuju.. Adik hosting duduk terkangkang2 dek.. Nape? Terbawak2 watak tomboy x abes lg ke dek? Anak dara dek, duduk sopan2 sket ek.. 1 Malaysia tgk dek.. Hosting buat rileks je.. Ok? Membina x point2 akk ni? Bukan kecam tau.. Adek bace ngan nada Tokti.. Kbai!

    • gg says:

      tau x per die nk wat cm die tu santai tapi mcm kelam kbut lg ade la.. dah x de bakat tp nk wat jgk cmtu la jdnye.. bagi jela kt org lain jgn la x mmpu wat pon tp amik gk.. dah jd mcm hape dah.. since si janna ni pgg iols pon mls nk tgk melodi.. annoying tgk hos je.. x leh lawan awal gn ag gk.. dorg tu baru betul rileks and santai..

Loading...