(VIDEO) Anak Ingat Coklat Rupanya Kotak Kondom, Si Bapa Gesa Agar Tukar ‘Design’ Paket Supaya Tak Keliru

Kehidupan

(VIDEO) Anak Ingat Coklat Rupanya Kotak Kondom, Si Bapa Gesa Agar Tukar ‘Design’ Paket Supaya Tak Keliru

Tular di media sosial Instagram mengenai satu video di mana seorang lelaki sedang berhadapan situasi di mana anak lelakinya inginkan coklat lolipop yang berada di dalam kotak.

Namun, si bapa kemudiannya berasa sedikit tergamam kerana coklat lolipop di dalam kotak itu sebenarnya adalah kondom sebuah jenama popular.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayap (@ashraffjamarry)

Kotak kondom itu sebenarnya telah direka seperti coklat lolipop berkenaan yang menggambarkan ‘rasa’ produk tersebut.

Berikutan itu, si bapa kemudian berharap pihak syarikat kondom berkenaan mereka semula kotak kondom berkenaan agar tidak disalah erti oleh kanak-kanak bawah umur.

Kondom ingat coklatSumber : Instagram  

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen turut berasa kelu dan mengundang pelbagai reaksi dan respon melihatkan gelagat kanak-kanak itu.

“Sebab benda tu memang di rak paras budak-budak. Kalau pergi kedai serbaneka pun, aku risau juga anak aku ambil benda tu sebab letak kat bahagian rendah je.” komen seorang netizen.

bomoh pindah kanser ke pokok
5 bulan lalu

(VIDEO) Tak Perlu Kemoterapi, Bomoh Ini Dakwa Mampu Pindahkan Penyakit Kanser Kepada Pokok

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...