Written by serenity | October 18th, 2018

Sebelum ini satu video pendek seorang lelaki didakwa mirip Ammar Alfian telah tersebar di Twitter. Dalam video pendek itu, lelaki tersebut berseluar pendek spandex warna biru dilihat beraksi namun tidak begitu melampau.

Namun begitu, kata sesetengah pihak, ianya hanya versi awal persis teaser, di mana video kedua menunjukkan aksi lebih mengaibkan.

Video versi kedua menunjukkan lelaki mirip Ammar Alfian melakukan onani di hadapan kamera.

Buat masa ini Ammar masih belum memberikan respon mengenai video lelaki miripnya yang tersebar ini. Mungkin juga Ammar patut membuat laporan kepada pihak berkuasa untuk mengelakkan namanya dari terus dikaitkan dengan video tersebut? Mungkin juga ada yang merasa cemburu dengan Ammar yang kini semakin popular dengan filem PASKAL.

Penulis dengar masih ada selebriti lelaki lain yang bakal disebarkan video mereka selepas ini. Penulis berharap agar Ammar dan semua selebriti Malaysia berhati-hati. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

20 responses to Versi Kedua Video Nakal Lelaki Mirip Ammar Alfian Bocor?

  1. bon the tort says:

    dia ni bontot mesti hanyir..

    1

    0
  2. Maya says:

    Beautifulnara pun berdosa buka aib org..jgn biarkan rezeki yg kita dpt jadi x halal krn aib kan org..salam

    28

    2
  3. Wekkkkkkk says:

    Maka tak hairanlh..baru je ada berita mengatakn bertmbh2 anak luar nikh.
    Org layan porno mcm ni dgn boyfriend..last2 terbawa ke bilik.

    *ditvpukul800pmberita*

    1

    0
  4. anyone says:

    tak baiklah buka aib orang Nara. dari yang tak tau jadi tau. kita buka aib org nanti Allah bukak aib kita pulak tau. Orang tu baru nk bina kerjaya dia, ish ishh..

    17

    1
  5. Hmm says:

    Sbb tu kdg2 org cuba nk berubah baik jadi teruk balik. Org2 mcm nila.. malukan org… bukak aib org. Bagilah peluang dia berubah ke arah kebaikan. Mgkin sblm ni org tu teruk x semestinya forever dia teruk. Org boleh berubah dgn sokongan org sekeliling.. please la abg Nara. Dari hari tu semua gossip artis laki bogel. Bygkan lepas org baca ni semua google cari nk tgk.. Brp byk dosa subahat yg abg Nara tanggung. Rezeki pun x berkat. Ingat abg
    Nara pun ada family tau… Takut kifarah Allah tu lena kat keluarga. Nauzubillah

    24

    1
  6. Joyah pok pek says:

    Bukan ke dia dh kawin ke? Cian dia ni x hbs2 kontroversi..bila dia masuk balik industri jd cmni..setiap kali lah dia da project mesti problem..mesti bab lucah..bagilah dia bernafas sama..

    2

    1
  7. Anonymous says:

    Dia ni tak ada cerita yg baik baik….Dari mula masuk dunia retis semuanya pasal 18sx… Model underwear la, affairs dgn ex gf la, tattooo la, threesome lah,. Video Bogel la….
    Ingat dah insaf bila kahwin….nan hado !!!

    4

    1
  8. Anonymous says:

    nara ko kunyit ke?byjk sgt berita sal laki lancap lah..bogel lah..ayoo..

    0

    1
  9. Anonymous says:

    dah 2 hari aku bukak blog ni mcm bukak blog lucah pulak. pagi2 dah sakit mata. tolong la nara jangan la tambah dosa mata kami

    4

    0
  10. zeetajones says:

    since semalam blog nara ni post benda2 lucah kenapa ya? nara ni maybe kunyit kot..mulut dan rupa ada spesies kunyit ckit2 betul kan nara?

    1

    0
  11. shed says:

    Apa la ke bodoh punya post. Tgk je la filem PASKAL ada scene ammar x berbaju dalam tu. xda tattoo pun. Yela korang kan lebih rela tgk drama cintun merapu patotla..

    1

    4
    • Sherry says:

      Hahaha make up derr. Mostly artis yg ada tattoo dorang akan coverkan or tutup tattoo so tk nmpk dlm movie. ?

      2

      1
    • Anonymous says:

      dik. xyah la naif sangat. alicia amin yang terang2 bertattoo tu pun org cover masa dia berlakon. nk bodohkan orang, kau pun lebih kurang sama je

      3

      0
  12. bohsia says:

    peliaq tengikk,hangitt

    0

    1
  13. Tk says:

    Tenguk foto tu dari leher ke kepala. I think ffoto have been doctored???

    1

    0
    • Anonymous says:

      Hello Bodoh. Jangan naive sangat boleh tak. Semuanya benda doctored kepala hotak kau. Gi tengok kat Tumblr & Twitter la konek dia. You and Che Ta are indenial.

      0

      0
  14. Nd says:

    Nara .. Kau lebih suka cerita aib artis sebenar nya…nanti aib ko plak di bukak.. Kifarah will come to u

    2

    0
  15. aku suka kau says:

    tak perlu kua cite artis bogel atau onani — dorang pun ada masalah kemurungan atau cari duit cara mcm ni, biarlah dosa memasing…

    0

    1

Leave a Comment

Optional