March 18th, 2019

Walaupun hasrat untuk berkahwin tidak kesampaian serta dihimpit dengan pelbagai isu, penyanyi Awi Rafael tetap positif dan mendoakan agar bekas tunangnya, Atikah Suhaime dapat meneruskan kehidupan dengan baik.

Awi menerusi akaun Instagramnya membuat ucapan terakhir buat Atikah yang ringkas tetapi bait-bait yang ditulis itu agak menyentuh hati.

Pada masa yang sama, beliau juga turut mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang tidak henti memberikan sokongan dan kata-kata semangat.

Minggu lalu, Awi membuat kejutan dengan mengumumkan pembatalan perkahwinannya dengan Atikah yang sepatutnya diadakan pada 17 Mac lalu. Bagaimanapun, takdir menentukan segalanya. Setiap apa yang berlaku pasti mempunyai hikmahnya tersendiri.


19 responses to “Ucapan Terakhir Awi Rafael Buat Atikah Suhaime Sangat Menyentuh Hati”

  1. Anonymous says:

    Panasnya Msia..

  2. huhu says:

    panas betul kan semalam..satu malam sakit kepala..

  3. Anonymous says:

    dah la tu..malas.

  4. Zara says:

    Si awi ni dia yg start buat statement lepastu nak play victim , bagi caption harap semua faham la apa.. ntah pape , ko & alip ajis tu sila balik singapore duduk diam2..bakat pun xde lah out standing sgt kat malaysia ni,

  5. Zara says:

    Bosan dah aku pun. Zzz

Loading...