Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tidak Adil Tuduh Keluarga Saya Masuk Campur Kes Nabila Dan Sharnaaz – Neelofa

neelofa masuk campur kes cerai sharnaaz nabila

Umum mengetahui kemelut rumah tangga pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila masih belum berkesudahan lagi sejak beberapa bulan lalu. Kes pasangan tersebut semakin rumit dan mereka diperintah untuk jalani proses timbang tara kerana tiada ruang berdamai.

neelofa

Advertisement

Pelbagai spekulasi timbul mengenai masalah perkahwinan mereka termasuklah dakwaan mengatakan ada campur tangan keluarga di pihak Nabila. Menjawab dakwaan tersebut, adik Nabila iaitu Neelofa berkata, tidak adil sekiranya orang luar menuduh dirinya dan keluarga mencampuri urusan dalam konflik rumah tangga yang dihadapi kakaknya.

Menurut Neelofa, adalah normal untuk ahli keluarga termasuk dirinya memberikan sokongan kepada Nabila yang ketika ini di ambang perceraian. Pastinya tindakan sama dilakukan oleh keluarga Sharnaaz sendiri.

sharnaaz ahmad noor nabila

Tak adil apabila ada tuduhan yang mendakwa keluarga saya masuk campur. Sudah semestinya kami memberikan sokongan kerana Nabila darah daging kami.

Saya pasti keluarga dia juga sama, memberikan sokongan terhadap Sharnaaz. Jadi tak adil untuk menuding jari kerana kedua belah keluarga sama sahaja, menyokong dan bersuara.

Advertisement

neelofa nabila

Dalam pada itu, Neelofa meluahkan rasa kesal dengan tindakan Sharnaaz yang merumitkan dan memanjangkan lagi persengketaan apabila enggan melepaskan Nabila dengan cara mudah.

Apa yang saya kesalkan ialah perkara ini dipanjangkan, walhal ia boleh diselesaikan dengan mudah.

sharnaaz ahmad ceraiTerdahulu, Sharnaaz menolak permohonan cerai yang difailkan isterinya pada 27 Ogos lalu di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur kerana ingin menyelamatkan rumah tangganya yang dibina sejak dua tahun lalu. Mahkamah kemudiannya memerintahkan satu Jawatankuasa Pendamai dibentuk bagi menyelesaikan isu itu. Pasangan tersebut berkahwin pada 31 Mac 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Jebat Jayden.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Ros

    December 2, 2019 at 5:00 pm

    yg paling x leh blah ialah Beautiful Nara bakal berkubur bersama Barisan Nasional. Thanks for your service menyebar dosa selama ini. Asyik dok ciplak roti kaya dengan oh bulan je mendapatlah abe. Org bace cari.com skrg. lol.

  2. Anonymous

    December 2, 2019 at 4:41 pm

    Of course la masing masing akan support keluarga sendiri. Tapi boleh je support tanpa post pasal perkara ni dekat media sosial. Support in private.

  3. Lola

    December 2, 2019 at 1:47 pm

    I prefer keluarga Neolofa without Sharnaaz. Laki tu takde klass dan tak sesuai with the Kardashian’s Family of Malaysia k. Lols

  4. anti mek klate

    December 2, 2019 at 12:45 pm

    ah mek klate kata tak campur.
    haritu bagi statement pasal sharnaz apa lanciau?
    bodo mek klate.
    lupa ke kakak ko tu penah janda?

  5. midle finger to lofa

    December 2, 2019 at 11:49 am

    bkn pakse. tp dia syg lg dgn rumah tangga dia. syg lg kt bini. apatah lg bby kecik tu. tu la org blm kwen ni xphm. da xphm jgn pulak sebok2. mmbodahkn dri. tunjuk sgt sokong kakak tu bcerai. bodo ke hapa ka.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama