Written by Bella | February 28th, 2019

Mesej nakal pelakon Syazwan Zulkifly yang bertanyakan saiz bra kepada seorang wanita tersebar di media sosial sejak semalam. Sejak daripada itu, pelbagai kecaman yang beliau terima sehingga dilabelkan sebagai lelaki gatal.

Bagaimanapun, Syazwan tidak mahu berselindung dan mengakui ada menghantar mesej tersebut tetapi beliau tidak mempunyai sebarang niat jahat. Hanya ingin menguji wanita berkenaan dan memberitahu secara jujur bahawa beliau seorang yang nakal.

Ia cuma soalan biasa dan tidak berniat jahat pun, saya hanya jujur beritahu dia yang saya seorang yang nakal. Saya tidak mahu berpura-pura baik sebab itu saya sengaja menguji cara dia berfikir. Lagi pula perbualan itu baharu dan dia minta saya bertanya soalan jadi saya tanya sahajalah.

Pada Syazwan perkara ini agak remeh dan beliau sedikit pun tidak melenting dengan apa yang berlaku ataupun mahu wanita itu membersihkan namanya. Cukuplah untuk beliau memberitahu perkara ini sudah pun selesai.

Sumber Berita : mStar Online

19 responses to Tiada Niat Jahat, Hanya Mahu Jujur Saya Seorang Yang Nakal – Syazwan Zulkifly

  1. tiada nama says:

    ok fine..hnya nk mguji kata nye..

  2. gg says:

    dah gatal tu mengaku jela gatal. dah la x hensem gatal plak.

    • Anonymous says:

      ala pompuan skrg pon kalau pakai baju serupa tak pakai. ketat nak mampos atau tak cukup kain. bila ada laki gatal, gelabah tetek nak terkejut.puiii

  3. shah says:

    air asia???adakah perempuan tu pramugari???bkn nk ckp, klu pramuagri tu mmg laa terlebih mesra…sbb dh keje diorg camtu…tnye pulak psl bra,msti dlm kapal terbang td asik dok aim kat tetek pramugari tu…hahahahha….btw,pramugari kot…diorg dh bese bnde2 camni…xyah laa acah2 suci sgt perempuan tu..tp ade jgk pramugari y jns x melayan..cume y melayan tu lg rmai laa…lg2 air asia…

    • Stupidyou says:

      Asal pramugari mmg kena biasa bnda mcm ni ye? Jns acah2 suci? Seriously?
      Sapa bgtau ko? Adk beradk prmpn ko keja prmugari ke? Deorg yg bgtau la ni..
      I C..

  4. shah says:

    air asia??perempuan tu pramugari ke??msti dlm kapal terbang tu asik dok aim kat tetek pramugari tu…ape nk heran..pramugari mmg “terlebih mesra”..hahaha..dh mmg kje diorg..setakat tnye soklan camtu bese je bg pramugari..xyah nk acah2 suci sgt laa perempuan..lbh dr tu pun korg penah buat…tp ade jgk pramugari y x melayan dan baik tp kebanyakan jns kaki melayan dan clubbing..lg2 air asia…

  5. Anonymous says:

    Harga ayam 23 ringgit sekor dah cabut bulu mahal tak?

    • syeikh Bunjuran says:

      Mahal la, patutnya belas2 hinggit je…boleh beli separuh kilo burung unta harga tu

  6. Anonymous says:

    tak handsome pulak sendu2 sikit… next je lah!

  7. Stranger says:

    Tak suka dia nie sejak kes pukul pompuan dulu… terserlah sekarang lelaki ni spesis tak dibuat laki

  8. ryu says:

    aku mcm stress tgk dia ni mcm susah sgt nak bercakap. ke aku je yang susah nak faham apa dia cuba sampaikan masa dia gi flirt ngan pompuan tu?

  9. Stupidyou says:

    Nakal? Atau mmg gatal?
    Jantan mlyu.. dl kes pukul blasah ank dara orgkn..
    Skang mengatal tp konon2 nakal.. pui..
    Istilah nakal utk bdk kecik je.. kalo dh tua bangka mcm ni, tu Gatal merenyam je..
    Typical jantan mlyu x tau malu..
    Tunggu time ko ada ank prmpn.. bl ada laki gatal mcm ko tya psal bra ank ko.. time tu ko ckp kat ank ko, deorg x jahat, nakal2 je tu.. Boleh?

  10. Meowcat says:

    Tu pun jadi isu..shazwan is my fb friend since juvana.. dia pun pernah dm tp xpenah reply.. in this case, yg rajin layan tu knpa..sebab dia artis ke..sakai..lepas tu publish..lapar publisiti.klako lahh.. kah3

  11. Anonymous says:

    Anyway he admit that, xdelah nak bgth my phone ke hack!!!! hahahhaha

  12. MUNIRAH says:

    LLKI MCMN NI TAKDE APE YG PELIK. LAGI SATU, LKI TAKKN SNG2 GATAL NK TNYA BNDE NI TIBE2 KALAU PMPN TU SNDRI TAK PKI PAKAIAN YG ELOK, APETAH LAGI TERLEBIH RAMAH. ALAHAI

  13. emosi terganggu says:

    PERVERT!!! cuba kalau ada jantan lain tanya soalan ni kat adik beradik pompuan dia, confirm hari tu juga dia pi letup kepala jantan tu…