Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tiada Kepentingan Untuk Memfitnah – Isteri Da’i Hijrah Nafi Sengaja Dedah Kes Video Panas Suami

da'i hijrah

Minggu lalu, hangat lagi dengan kontroversi seorang pendakwah bebas dimana isterinya telah tampil membuat pendedahan mengejutkan tentang sikap suaminya yang kerap menghantar mesej tidak senonoh dan juga video mengghairahkan kepada wanita lain.

da'i hijrah

Advertisement

Pelbagai spekulasi timbul dan nama seorang peserta rancangan realiti dakwah iaitu Da’i Hijrah atau nama sebenarnya Muhammad ‘Asri Hijrah Bin Damni telah menjadi bualan ramai. Menguatkan lagi dakwaan tersebut apabila pendakwah itu bertindak untuk menyepikan diri dan menutup kesemua akaun media sosialnya.

Dihimpit dengan pelbagai persoalan selain ada pihak yang mempertikaikan tindakannya mendedahkan masalah rumah tangga kepada umum, isteri Da’i Hijrah, Zaidah Ismail tampil memberi penjelasan mengenai suaminya yang berlaku curang.

da'i hijrah curang

Zaidah atau lebih mesra dengan panggilan Aida menjelaskan rahsia yang disimpan selama empat tahun itu didedahkan bukan bertujuan untuk memfitnah mahupun mengaibkan suaminya.

Tiada kepentingan untuk memfitnah

Advertisement

da'i hijrahda'i hijrahda'i hijrah

Harap suami bertaubat

isteri da'i hijrahda'i hijrah

Meskipun dihimpit kontroversi, pendakwah bebas itu sehingga saat ini masih lagi mengunci mulut dan enggan memberi komen lanjut tentang dakwaan isterinya itu.

Sumber Berita : Aida Ismail 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. mangsa

    December 23, 2019 at 10:01 am

    adik dia popular jugak, Mohd Qamarulnasri bin Damni adalah scammer dari tahun 2016 sampai sekarang aktif. aku baru terkena! sampai sekarang xdapat refund. bila search nama adik dia kat google ke kat FB ke, baru tahu banyak gila penipuan yang adik dia buat. peningggggg….

  2. Anonymous

    December 23, 2019 at 9:58 am

    adik dia, Mohd Qamarulnasri bin Damni, popular jugak sebagai scammer dari tahun 2016 sampai sekarang aktif. cer search kat FB : Qamarulnasri bin Damni.

  3. kebaya kuning

    December 23, 2019 at 9:47 am

    muka bukan ensem mana pun.tapi nak jadi playboy..hahaah

  4. Nana

    December 23, 2019 at 9:26 am

    Bagus comment ni

  5. nana

    December 23, 2019 at 9:01 am

    kekadang aku jd tak phm dgn PENUNGGANG AGAMA…nk labelkan BODOH tp mengaku dalami alquran, kalau bg ceramah beriya martabatkan agama, g umrah setahun berkali2. tp bila aku tgk bini2 penunggang agama bergelar ustaz ni mostly bini pakai baju ketat, tudung tak labuh pun, tayang gelang 10inci, make up setebal alam, suka selfie muka itik kt socmed. bila selidik rupa-rupanya founder atau ada business sendiri. so masuk tv untuk famous semata2 nk kejar perempuan berduit so ditanggung oleh bini ke mcm mn? agama islam ajar suami mkn duit bini ke?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama