Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tersalah Letak Gambar, Habib Jewels Mohon Maaf Pada Elfira Loy Dan Sufian Suhaimi

Walaupun sudah seminggu majlis pernikahan Elfira Loy dan Faris K Anuar berlangsung, ia tetap menjadi bualan ramai. Kehangatannya masih lagi dirasai sehingga ada yang sudah melabelkan perkahwinan pelakon itu sebagai ‘Wedding of The Year’ meskipun baru sahaja memasuki tahun baru 2019.

Advertisement

Tentunya Elfira dihujani dengan ucapan tahniah daripada ramai pihak termasuklah juga syarikat barangan kemas popular, Habib Jewels.

Bagaimanapun, ucapan tersebut agak mengejutkan sehingga menjadi viral selepas Habib Jewels memuat naik foto Elfira bersama bekas tunangnya, Sufian Suhaimi ketika majlis pertunangan mereka yang berlangsung pada Oktober 2017.

Mengakui khilaf mereka, Habib Jewels bertindak pantas dengan memadam ‘posting’ berkenaan serta memohon maaf kepada Elfira dan Sufian.

Advertisement

Pada masa yang sama, mereka turut mendoakan kebahagiaan Elfira bersama suaminya.

Fuh! Buat suspen juga Habib Jewels tapi nasib baik mereka cepat bertindak dan mengakui kesalahan tersalah letak gambar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

76 Comments

  1. alfie

    January 10, 2019 at 11:55 pm

    Perkerja socialmedia HABIB ni mesti baru balik dari THAILAND sebab mulai 1st Jan ganja kat Thailand dah LEGAL!!!!

  2. Anonymous

    January 10, 2019 at 11:38 pm

    Buat resepsi smpai 5x ko nak tunjuk kat sape elfira. Resepsi ptama kedua org boleh excited lg. Yg ke4 ke5 org dah boring tgk.kemaruk sgt dak bulu tebai ni..ko buat mjlis smpai 5 pun. Resepsi fattzura jgk yg bseri2 wlupun dh nikah berbulan..

  3. Boring

    January 10, 2019 at 5:09 pm

    Tak habis lagi ka ..Minah kening ni kawin

    • Anonymous

      January 10, 2019 at 5:13 pm

      blom, baru 2 resepsi

    • wekkkkkkk

      January 10, 2019 at 5:26 pm

      katanya 5..ada 3 lagi..maknenya bulan Jan 2019 ni dia dh booking utk setiap minggu kenduri dia..setiap hari gossip kt BN.

  4. Kikis laki keje ko ye

    January 10, 2019 at 1:44 pm

    Doa org traniaya tanpa hijab. Ingt tu El.
    Kifarah hg.
    Pasni bala lain dtg. Sebb nawaitu ko bermegah2. 5 kali sanding. Fazura n fattah rilex jr. Xde brmegah sbb sama2 cri duit. Hg? Kaki kikis haha

  5. Anonymous

    January 10, 2019 at 12:15 pm

    EL ni kaki jalan, belom kawen pun kaki jalan, siap jdi duta airasia..habislah dpt wanita suri yg kaki jalan, KOPAK…

    • aku

      January 10, 2019 at 12:51 pm

      dia nya statment kan dia TAK RETI GOSOK BAJU …sbb tu nak ank orang ado ado …sebulan dua bulan boleh lah layan karenah dia tu ….hahahahahahahah
      fan dia kata org yang hemtam retis dia ni ..jeles sebab laki dia tu kacak …??? kacak apa nya gigi besepah juga ..muhakakakakakaka
      kalau fatah walupun dia mmg org hentam tapi dia mmg kategori hensem n milik gigi yang cantik ..
      not fan ss ..not fan fatah …

    • Anonymous

      January 10, 2019 at 2:53 pm

      gigi hadid tu lawa kan..mcm org nya..
      gigi laki el ni x selari dgn muka..maka out..

Loading...
To Top