Written by Bella | June 12th, 2019

Ketika ini viral mengenai sebuah video skandal seks yang melibatkan seorang lelaki mirip Menteri Hal Ehwal Ekonomi, Dato’ Seri Azmin Ali. Kedaan menjadi lebih hangat apabila tersebar pula video akuan sumpah dari seorang lagi lelaki dalam video seks berkenaan.

Bersimpati dengan segala tuduhan yang dilemparkan kepada Azmin, selebriti Azwan Ali berharap abangnya itu kekal tabah dan dapat membersihkan namanya.

Tidak mustahil, apa yang berlaku mungkin merupakan perbuatan khianat daripada pihak tertentu yang ingin menjatuhkan maruah Azmin.

Bagi saya, ia merupakan ujian terbesar buat beliau dengan kedudukannya sekarang sebagai menteri dan ahli politih. Mungkin ada pihak cuba untuk jatuhkan dia. Beliau kena kuat. Saya berharap beliau tabah, dapat menghadapi dakwaan ini dan membersihkan namanya sekiranya ia adalah fitnah.

Saya beri nasihat untuk beliau supaya kuat hadapi ujian terbesar ini, bukan sebab video dakwaan yang tersebar tetapi kerana saya lebih mengenali dia. Saya tidak terkejut langsung dapat video-video itu. Saya sebagai adik lebih mengenali dia macam mana.

Terdahulu, tular tiga video seks mirip menteri bersama seorang lelaki. Malah, rakaman perbualan mereka turut tersebar. Dalam video berkenaan, seorang lelaki kelihatan melakukan seks oral terhadap ‘menteri’ berkenaan.

Sumber Berita : mStar Online

70 responses to Terpalit Skandal Video, Azwan Ali Harap Abangnya Bertabah

  1. Anonymous says:

    Skit skit umno. Skit skit umno. Tepu sgt ke otak tu. Skang dh byk lagi kantoi. Kata x kenal …makin lama makin byk org korek kt twitter. Siap tag nama lagi. Ada byk gambar bersama lagi. Lagi mau salahkan parti politik lain. Bodoh ke apa. Oi.. ni keje pkr lawan pkr. Antara kem lawan kem lain. Xde kene mengena dgn parti politik lain. Tgk la makin byk lagi akan kantoi. Apa lagi mau ckp? Teruskan membaca berita lagi ye. Byk lagi akan menyusul. Org akan terus korek bukti. Sokong tak salah. Menuduh org lain tu yg salah.

  2. Kkkk says:

    Kalau betul dia kunyit pun ape kaitan dngn nk report dia pasal rasuah.Yg problem sekrang kalau video ni real ko xmalu ke pergi sebarkan benda ni.Xde fikir family ko ke bro.Mak bapak dan adik beradik ko.Kalau betul Azmin tu kunyit yg ko tu pun pehal setuju sama2 buat benda laknat ni bukan dia yg rogol ko pun suka sama suka.

  3. faraj says:

    walaupun perbuatan ni di lahanat Tuhan….tapi paling lahanat ialah PAS…asyik2 salahkan DAP…tapi Tuhan PAS iaitu Jolo…tak pernah sebut pun malah mereka cover Tuhan mereka ..Jolo…bertaubat lah ahli2 PAS….

  4. faraj says:

    Air takkan putus walaupun dicincang….!!! Walau pun Azwan pernah menentang Abg nya..tapi naluri tu…!!!! Tapi Makhluk2 paling lahanat ialah Ahli2 PAS…..paling lahanatullah ketua PAS tu…..!!!