“Tengok Iklan Lain” – Teruja Nak OOTD Raya Sekali Baju Sampai Dah Macam Pesakit Hospital Psikiatri

Kehidupan

“Tengok Iklan Lain” – Teruja Nak OOTD Raya Sekali Baju Sampai Dah Macam Pesakit Hospital Psikiatri

Menjelangnya hari lebaran, pastinya ada cerita-cerita lucu mengenai mereka yang tersilap membeli baju raya dan sebagainya.

Seperti satu perkongsian oleh seorang gadis ini, dia ada mencuba sepasang baju raya yang terlihat cantik di iklan media sosial dan sudah teruja untuk ‘OOTD’ di pagi raya nanti.

Advertisement

Namun, setelah mencubanya, gadis itu terkejut kerana baju tersebut tak ubah seperti baju pesakit di wad hospital dan ia juga telah membuatkan ramai netizen terhibur.

Dalam video TikTok tersebut, gadis itu dilihat sedang mencuba baju raya dalam ‘fitting room’ di sebuah butik.

Baju berwarna hijau itu menurutnya cantik namun setelah mencubanya, ia seakan-akan baju yang dipakai pesakit di wad.

baju raya pesakit wadSumber : TikTok  

Video tersebut kemudiannya menjadi tular dan rata-rata netizen turut berseloroh dan bersetuju mengenai rekaan baju tersebut.

“Kak, hospital tanjung rambutan ada kosong lagi, boleh join raya sekali.” komen seorang netizen.

Comel je kan!

doktor kejar clout
7 bulan lalu

"Tak Semua Doktor Bijak.." - Doktor Dikecam Netizen, Didakwa Dedah Info Pesakit HIV Demi 'Content'

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...