January 18th, 2019

Sudah menjadi lumrah hidup dimana setiap manusia itu akan melakukan kesilapan dan apa yang berlaku pasti ada hikmahnya tersendiri.

Kontroversi yang melanda Haneesya Hanee yang hanya dapat menyandang gelaran Dewi Remaja 2018/2019 kurang dari 72 sebelum gelarannya itu ditarik balik tidak dinafikan mengejutkan ramai.

Turut terpalit dalam isu ini ialah ibunya, macam-macam kritikan yang dilemparkan termasuklah tidak pandai mendidik anaknya.

Ibu Hanee iaitu Nor Sakuraneeda menerusi akaun Facebook tampil memohon maaf dengan insiden yang berlaku. Katanya, sebagai ibu beliau tidak memberikan didikan yang terbaik kepada anak dan mengakui terlalu mendesak Haneesya untuk menjadi seorang yang sempurna sehingga anaknya itu tertekan.

Terdahulu, Hanee menerusi sidang media ketika beliau menyerahkan kembali mahkota Dewi Remaja 2018/2019 berkata, beliau tidak akan mengulangi kesilapan yang sama dan meminta orang ramai memberikannya peluang kedua untuk berubah ke arah yang lebih baik.

Sumber Berita : Nor Sakuraneeda

Kredit Foto : Remaja


79 responses to “Teguran Keras Ini Kerana Allah SWT Tidak Mahu Dia Leka Jadi Syaitan – Ibu Haneesya Hanee Mohon Maaf”

  1. Anonymous says:

    taubat tak semesti nya terus pakai tudung la..bodoh kau tu tolong simpan sikit.ckp jgn main hembus aje..kalau takde apa2 yg baik nak ckp lebih baik diam..#bodohbertingkattingkat

  2. ustajah bajet says:

    tangan memasing seronok maki orang..kutuk ciptaan tuhan…kalaupun diorg buat salah, at least diorg minta maaf dan Allah yang maha pengampun…korang???…kok balik nanti kene langgar lori..or tengah taip2 ni tercekik cekodok…matikkkk…sempat ke nak minta maaf dengan mak dia and HH???????….baru ada akai….dassarrr…

  3. Really i appreciate the effort you made to share the knowledge. This is really a great stuff for sharing. Keep it up . Thanks for sharing.

  4. Ernisha says:

    I loike

  5. Anonymous says:

    than pelakon2 melayu/islam cari nafkah dgn berlakon berpelok2 lelaki perempuan itu tak dosa ke? dgn duit itu kasi mkn anak isteri dan keluarga. kalau ckp pasal dosa sampai kiamat pun manusia tetap ada yg buat dosa..

Loading...