Written by Bella | December 11th, 2017

Gara-gara memuat naik foto memakai seluar pendek seksi sehingga menampakkan punggungnya, pelakon Tasha Shilla kembali mencetuskan kontroversi dan mengundang kecaman netizen. Malah, baju yang dipakai oleh Tasha juga turut mendedahkan sebahagian daripada tubuhnya.

Rata-rata netizen akui imej Tasha itu agak keterlaluan dan langsung tidak menjaga maruahnya sebagai seorang wanita beragama Islam. Ada yang berpendapat, ia mungkin juga cara Tasha untuk meraih publisiti murahan kerana sudah tidak popular.

Terdahulu, Tasha pernah memberitahu beliau mahu berubah serta tampil dengan imej lebih sopan dan sebolehnya tidak mahu dihimpit kontroversi lagi. Erm, nampaknya Tasha masih belum boleh melakukan perubahan dalam cara beliau berpakaian. Mungkinkah beliau cuma ingin jadi diri sendiri? Heh..

22 responses to Tasha Shilla Dikecam Pakai Seluar Pendek Seksi Hampir Nampak Punggung

  1. Miss Unibes says:

    Kat laut ke tu? Biasalah tu pakaian mcmtu. Takkan lah nak pakai telekung pulak, bak kata Zul Ariffin dulu waktu kena kecam tayang susuk tubuh tepi kolam bagi majalah kesihatan. Kalau TS pakai kebaya pun mcm tak kena. Kot. Lagi2 tujuan TS nak berhibur, enjoy, menikmati lautan pasifik. Lol. Lainlah kalau TS dah tukar kerja sebagai nelayan. Kalau TS jadi nelayan mungkin tak lah dia nak seksi2 pegi laut tangkap ikan.

    11

    2
    • minah jambu say NO to drugs says:

      betol tu miss unibes..tkan nak pakai jubah pulak gi tepi pantai..n pakai tudung penuh terjon kt swimmimg pool mengarot kan ! jadi orang jangan mengarot sangat…!

      3

      4
      • zikachiki says:

        ape msalahnya pkai jubah kat pantai?aku mndi pool pki ttup litup bju sluar tdung..ok j..xlemas pon..vengong.

        13

        4
      • minah jambu say NO to drugs says:

        ada swimming costume untok muslimah ha pakai aje la kalau nak swim..mana leh pakai tudung terjon kt swiming pool klakar ke pe ! pakai pakaian yg sewaktu dengan nye ..jangan nak jadi kampong sangat ..!

        9

        1
        • zikachiki says:

          mmg aku dr kampong pon..muslimah costume or x..elok j aku pkai mse mndi kat pool..elok j..xpyh nak keh hel sgt laa..kahkahkah

          0

          5
  2. Cumi .. Cumi .. Cumi .. Cumi .. Mi says:

    Baek telanjang je alang2 … Huhuhu komen tu paling win kot ..

    2

    1
  3. Anonymous says:

    Tentu ibubapanya gembira dpt anak cantik dan seksi bersedekah bagi pihak bapanya dan adik beradik lelakinya…. siapa lagi nak tolong kan kku bukan anak seksi

    2

    0
  4. Vibi says:

    Mikel jaksen harap badan sajok muka out

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Alicia Amin relak je pakai spender tayang tattoo korang tak nak doakan dia ke? Ni kira masih ok dia pakai gini. Relaklah org Melayu. Hidup dia, neraka syurga dia, suka hati dialah.

    1

    4
  6. Anonymous says:

    kikikiki….thank u korang. Lawak pagi Isnin. TS jadi nelayan mestila tutup habis, hari2 ke laut…pedih kulit sunburn.

    1

    0
  7. nok gebuzzz says:

    bukan dia jer…ramai lagi org2 biasa pon ada mcm tu…lantak dia la nak tanggung mcm mn,doakan jer smga dpt hidayah.

    1

    1
  8. Mis Sarjit says:

    Tetek joling

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Boring la duk rumah. Baik do something to remind people that I still exist. Lepas nih nk wat ape lagi ya. Hmmm nk pakai cermin mata hitam waktu malam kt red carpet mcm Michael Jackson.

    4

    0
  10. Sickburn says:

    Kak ya: ala bukan nampak apa pon. Aku tayang tetek rilek je. Acah2 political activist sikit mana la tau dapat karier baru mcm dyana sofea since job dah takde lolz

    2

    0
  11. Anonymous says:

    dah seksi g upload picture nii… ape jadah kan org bercakap

    0

    0
  12. ikan says:

    lantak dia la…diri sendiri pun belum tentu ke syurga nak kata org ke neraka? hahaha

    0

    0
  13. anonymous says:

    maseh aktif rupanya gro ni igatkan dah berundur

    0

    0
  14. bunga says:

    sigh.. i wonder is there anything you preserves for your future husband? i hope one day she’ll start covering her aurah ^^

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Patut pakai shorts tu dg selendang kris kros nmpak perut yg pakai dulu tu. Baru sesuai ke pantai! Btw Penulih nobel masukkan lah karakter yg perlu lakonan artis senior. Boleh la MA ambik deme berlakon. …. Bercanda di pantai ….,, la la la la

    1

    0
  16. AKU says:

    alaaaa..ni perkara biasa….aku biasa langgan dia..opsssssssss….terbgtau plak

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Kak dah npak lurah hitam ponggong tu,Tak malu ke?Punggung kucing lagi lawa kak,pink je punggung kucing.akak punya npk kehitam2an.

    0

    0