Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH) Tiada Gosip Cinta: Peminat Terkejut Pelakon Cristina Suzanne Kini Bergelar Isteri

Tidak ada sebarang gosip cinta, peminat terkejut apabila aktres berbakat Cristina Suzanne kini telah bergelar seorang isteri.

Advertisement

Cristina berkongsi berita gembira tersebut dengan memuat naik foto pernikahan beliau di akaun Instagramnya dengan kapsyen 310318. Difahamkan, suami beliau yang dikenali sebagai M Faiz Zakaria berasal dari Johor.

Rata-rata peminat mengucapkan tahniah kepada Cristina dan mendoakan kebahagiaan beliau dan suami.

Kami di BeautifulNara juga mengucapkah tahniah kepada kedua-dua mempelai dan semoga rumah tangga yang dibina kekal sehingga ke syurga. Macam ini lah bagus, tiada gosip percintaan terus sahaja kahwin. Hehe..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 Comments

  1. Rania

    April 3, 2018 at 2:24 pm

    Peminat butthurt ke? Terima lah hakikatnya perampas tetap perampas .apapun skrg dah move on dah baik2 dgn ex mak angkat barulah Ada rezeki tingtangting .mak angkat pun dpt laki helok .xyah penat2 Jaga baby. .layan cucu je skrg

    List president: ibu tingtangting
    Secretary : kak mey
    Bendahari : tin Amy
    Ajk : kak jering
    Ajk :kak Kris
    Ajk : tin sella hantaran Audi
    Ajk :
    Ajk :

    Sape Lagi pencaras eh?

    • bawang besar

      April 3, 2018 at 2:42 pm

      tambah
      ajk : hanis ( ex awie raffail )
      hahahaha

  2. layanretisje

    April 3, 2018 at 10:59 am

    Dah tkyh nak kecoh2 rampas ke apa. Sbb tak ada org kenal sgt pn nurita la cristina ni ke apa. Pelakon ke? Penyanyi ke? Abg nara pn tk pyh la up story org yg tk pemes ni. Kalau gaduh kt komen pn bknnya rkyt marhaen. Ni smua sdara sppu papat kwn cristina nurita ni haa. K.. Tutup kes. Next!

  3. El

    April 3, 2018 at 12:23 am

    Memanglah takada gosip.. ceritanya dia ni dlm diam ada affair dgn suami Nurita, kesian Nurita, tapi Allah maha adil, satu hari terkantoi dalam rumah Nurita sendiri.. sebelum tu kantoi sebab Nurita check bil perbelanjaan si faiz ni… org tolong kau sponsor baju, kau sambar laki org… nurita dulu kemain puji kata si Kris ni sempoi.. mmg smpoi la, laki org pun dia sambar

  4. taufiq2213

    April 2, 2018 at 6:17 pm

    Betina ni memang caras suami nurita harith while they still married. Nurita sangat baik dengan betina ni, selalu bagi job untuk tolong si suam kuku ni…tak sangka dia buat macam ni, suami Nurita pon jantan keparat sangat jenis kaki try!
    Betina tak tahu malu. Makan la ayat2 manis jantan tu sekarang biar 2-2 tergolek jobless. Businessman konon tuih!

  5. Lynn

    April 2, 2018 at 5:11 pm

    cantiknya Nurita Harith…baru pas google.

Loading...
To Top