(TAHNIAH) Siti Nurhaliza Umum Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

Hiburan

(TAHNIAH) Siti Nurhaliza Umum Bakal Timang Cahaya Mata Perempuan

Akhirnya teka-teki mengenai jantina bayi Datuk Seri Siti Nurhaliza bersama suami tercinta, Datuk Seri Khalid Jiwa terjawab apabila penyanyi itu mengumumkan beliau bakal menimang cahaya mata perempuan.

Advertisement

Pengumuman khas itu bersempena dengan hari jadi Siti Nurhaliza yang ke 39 tahun hari ini. Menerusi video yang dimuat naik di Instagram, beliau memoho n agar peminat berdoa agar bayi didalam kandungan sihat dan semoga segalanya dipermudahkan.

Tahniah dan selamat hari jadi kami ucapkan kepada Siti Nurhaliza. Tentunya kehadiran cahaya mata yang sudah lama dinanti ini akan menambahkan lagi kebahagiaan beliau sekeluarga.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

36 Comments

  1. mak bawang

    January 11, 2018 at 4:39 pm

    x selera tgk dato K ni wekkkk

    • Anonymous

      January 11, 2018 at 8:07 pm

      Dalam hati ko teringin kawin ngan dia kan. Kaya raya, bukan mcm kau, busuk hati miskin lg tu

    • Anonymous

      January 12, 2018 at 12:01 pm

      tok ti pun dah sedar….tu yg dia berdear2 dgn ronaldo tu….

  2. Anonymous

    January 11, 2018 at 3:42 pm

    Yeayy alif jiwa boleh kawan dgn makcik aliffah khalid jiwa

  3. haihh

    January 11, 2018 at 3:35 pm

    harga minyak turun 3 sen..alhamdulillah..

  4. Anonymous

    January 11, 2018 at 3:06 pm

    alhamdulillah… baby girl

  5. Anonymous

    January 11, 2018 at 3:00 pm

    congrats tokti im so happy for you. cuma pesan sy jgn ler terikut2 sgt artis2 skrg ni sume nak anak jd instafamous, a lil bit low class lah kalau tokti pon wat cmtu. susah nak dpt tu biar ler appreciate mase2 yg ade dgn puteri tercinta, drpd sibuk update insta anak manjang. n xyah laa tokti pon nak join same program astro pasal anak2 artis tu, kitorg bayar bukan nak tgk program artis kawen, artis mengandung pastu eh anak artis plak. cukup2 lah program CKDKation tu yer.

Loading...