(TAHNIAH) Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Timang Cahaya Mata Perempuan

Hiburan

(TAHNIAH) Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Timang Cahaya Mata Perempuan

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin yang baru sahaja menimang cahaya mata kedua mereka.

Advertisement

Syatilla selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada jam 9.15 pagi tadi. Berita gembira itu dikongsikan menerusi akaun Instagram dengan luahan penuh rasa syukur bayi yang dilahirkan itu sihat.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan dikurniakan cahaya mata lelaki Syeriv Samheizy yang kini berusia 2 tahun.

Sekali lagi kami ucapkan tahniah kepada Sam dan Syatilla. Semoga dengan kehadiran anak ini akan menceriakan dan menambahkan lagi kebahagiaan mereka sekeluarga. Tidak sabar untuk melihat wajah ‘baby girl’ mereka, mesti comel kan?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

19 Comments

  1. Elle

    April 17, 2019 at 2:12 pm

    Macam mana la depa ni bersalin muka cantik berseri. aku bila dah lepas push macam nak pengsan muka penat hahaha

  2. huhu

    April 17, 2019 at 2:08 pm

    hari nampak mendung jer kan.

  3. Kiah Desperate

    April 17, 2019 at 1:54 pm

    Tahniah lahh…
    Sebelum bersalin anak ke 2 ni , xde photo shoot dlm bath tub ker ??

  4. AK2.O

    April 17, 2019 at 1:03 pm

    Nak tunggu nama anak mereka..Confirm tegeliat lidah nak sebut..Tapi tulah nama sedap n pelik..Tapi panggil Mat Yit…adoilaaa…

    • nina

      April 17, 2019 at 1:29 pm

      laa kan aku dah cakap, nama anak dia neng yatimah

    • Anonymous

      April 18, 2019 at 3:34 am

      Typical malay kan? Suka sgt nama yg susah eja n susah nk sebut. Konon lg susah, lg klass… Hape ntah

    • Animosity

      April 18, 2019 at 6:43 am

      Nama yg pendek dan mulia pun ramai dlm jail..biarla anak dia. Nanti nama anak ko, ko buat la nama pendek ke nama Tipah ke? Asal jgn kena tipu sudah..

  5. nina

    April 17, 2019 at 12:45 pm

    shaheizy sam ada call aku semalam,,dia kata nama anak dia neng yatimah…sedap kan nama tu?

    • minah jambu say

      April 17, 2019 at 4:07 pm

      sedap nama neng yatimah…nape kau asek neng yatimahhh aje dari kelmarin asek neng yatimah aje ..kena badi neng yatimah ke? neng yatimah memang sweet time muda dia she so jambu…

Loading...