Written by Bella | March 13th, 2018

Impian pelakon Mia Ahmad dan suaminya Izham Tarmizi Roslan untuk bergelar ibu dan bapa bakal termakbul tidak lama lagi selepas Mia mengesahkan dirinya sedang hamil.

Berita gembira itu diumumkan oleh Mia sendiri menerusi akaun Instagramnya. Mia pada masa yang sama memohon maaf kepada beberapa pihak kerana tidak dapat menerima sebarang tawaran kerja buat masa ini untuk menjaga kandungannya itu.

Terdahulu, Mia pernah hamil tetapi mengalami keguguran ketika bercuti di London bersama suaminya hujung tahun lalu.  Mia bagaimanapun tidak berkongsi punca keguguran tersebut.

Ruangan komen di Instagram Mia dibanjiri dengan ucapan tahniah serta doa agar Mia dan bayi didalam kandungan diberikan kesihatan yang baik.

Tahniah kami ucapkan kepada Mia dan suami. Harapnya kehamilan kali kedua ini akan dipermudahkan. Jaga diri selalu dan jangan buat kerja yang berat-berat.



21 responses to (TAHNIAH) Mia Ahmad Sahkan Sedang Hamil Kali Kedua

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    huh !

    0

    0
  2. Wekkkkkkk says:

    Tahniah. Tapi kalau janin mcm berudu jgn happy sgt.

    0

    12
  3. onion stoic says:

    Berlakonnya apa sajalah dia ni? Famous for all the wrong reasons.

    12

    3
  4. Anonymous says:

    tahniah.. doa yg baik2

    0

    0
  5. ... says:

    Oh my english..????

    11

    1
  6. Anonymous says:

    Erm mia o mia,english berterabur.. better tulis bahasa melayu je

    15

    1
  7. Anonymous says:

    RIP english

    8

    0
  8. Anonymous says:

    im here there of would like to? apa maksud ni??

    11

    0
  9. Anonymous says:

    Syabas..Jaga diri baik2 ye..
    English leh fhm sudahla… tipikal *****

    2

    0
  10. haihh says:

    gigih nk tuleh omputeh..agak kalau kt insta wajib tuleh omputeh ko. berterabur..mcm google translate..tpi tak pe at least u try. tuleh jer la bahasa melayu..retis2..tu semua mengundang kecaman..

    7

    0
  11. fatimah busung says:

    bekas stewardess air asia sajorhh kannn. bukan singapore airlines. maka inggerishhh nya harus ke lautan hindi

    9

    1
  12. Anonymous says:

    Jgn buat lagi acara bilik tidur nanti org sumpah2 terkena anak…

    0

    0
  13. anak melayu says:

    kan molek klu tulis bahasa melayu kebanggaan kita..

    mia tulis english mcm tak brapa sampai feel dia tu..huhu

    2

    0
  14. Anonymous says:

    Alhamdulillah… tahniah

    0

    0
  15. Alia says:

    Dia ni senjak berlaki…tergedik lebih sgt ….tak.minat dgn lakunan dia

    2

    0
  16. Alia9 says:

    Dia ni senjak berlaki…tergedik lebih sgt ….tak.minat dgn lakunan dia

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Tipikal orang melayu suka sangat menghina sesama islam.

    0

    0