Written by AbangNara | November 17th, 2009

yasmin khanif

Fuiyooo ~~ Tak sangka ada perempuan macam nie. Serious tersangat cool dan rileks kerana tak kisah digelar jalang. Memang kami respek. Tabik hormat kat si Yasmin Khanif yang rela dicop dengan gelaran ntah apa-apa nie. Nie semua sebab penangan filem Jalang yang dia berlakon tue la. Cuba dengar sikit apa dia cakap:-

[note]Saya tak kisah pun orang nak panggil saya jalang. Maknanya orang sudah mula kenal saya dalam industri ini hasil daripada lakonan dalam Jalang. Saya hanya melakonkan watak tersebut dan itu bukan diri sebenar saya[/note]

Betul gak apa yang dia kata tue. Sekadar lakonan jer. Diri sebenar Yasmin Khanif sudah semestinya bukan jalang. Compem seorang wanita Melayu yang baik hati, sopan dan anggun gitu. Kami percaya dia tak sejalang di dalam filem lakonan dia. Tengok gambar kat atas tue pun tau yang Yasmin Khanif nie ada ciri-ciri wanita Melayu terakhir. Tak gitu?

Lagi gambar Yasmin Khanif dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Dapat komplen dari ramai kawan-kawan kami yang dah potong Streamyx diorang dan terasa kecewa bila coverage asyik tak ada. Nasib baik kitorang tak potong-potong lagi. Streamyx masih yang TERBAIK buat diri ini.