July 13th, 2009

video pelajar mafia betina terengganu

Wow. Terkejut baca Metro dan Kosmo hari nie pasal video pelajar perempuan Ketengah Jaya, Kuala Terengganu bergaduh macam mafia betina. Baru form 1 je tue. Tambah sial bila video bergaduh pelajar samseng betina nie dirakamkan di luar surau.

Tambah celaka selepas dibelasah, video pelajar-pelajar form 1 Terengganu ini diupload kat youtube untuk tatapan ramai. Sungguh haram jadah betul budak-budak sekolah sekarang. Dah la pompuan, gaduh ala kungfu, siap leh upload untuk semua orang kat dunia nie leh tengok betapa bodohnya student Malaysia.

Salah seorang mangsa bernama Azani Jusharmiela Mohd Jaafar kemudiannya membuat report polis dengan bantuan kakak dia. Memang trauma dan malu dibuatnya. Kalau kami jadi dia pun memang tak sanggup nak keluar rumah.  Malu beb. Semua orang boleh tengok video anda dibelasah oleh kawan-kawan hanya menerusi Internet.

Nanti kitaorang jumpa video gaduh ala kungfu hasil pelajar mafia betina Ketengah Jaya, Terengganu nie akan kitorang update kat sini. Sambil-sambil tue korang kongsi-kongsikan la buah fikiran bersama di sini.