Written by AbangNara | December 12th, 2010

video elyana

Pelanduk 2 serupa. Kenyataan telah dikeluarkan di blog rasmi Elyana yang menyatakan video tarian seksi dan menggoda gadis mirip Elyana itu adalah bukan Elyana 100%. Confirm pelanduk 2 serupa. Kan kata orang kita ada 7 orang wajah yang mirip kita, ini mungkin salah seorang daripada mereka untuk Elyana. Baca sikit apa yang ditulis di blog Elyana.

[note]Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada salah faham dalam kepala tu. Memang 100% bukan. Perkara ni dah di-confirm-kan sendiri oleh tuan punya badan..

Kepada ElyanaLovers semua, kalau ada sesapa tanya, betul ke Elyana dalam video tu, korang just jawab, “NO!”. Sekali lagi, memang BUKAN Elyana. Bukan kami menyangkalnya tetapi ianya fakta, bukan Elyana.. Samada Elyana yang dulu @ sekarang, memang bukan k.

Harap semua sedia maklum, dan terima kasih atas sokongan korang semua selama ini. Elyana loves you guys <3

Kami berkeras disini agar tolong jaga sikap anda ketika mengomen. Thanks :3

p/s: ada jugak org mirip Elyana kat Malaysia ni, haha lol! [/note]

So harap-harap dengan ini nama Elyana akan Clean & Clear. Sesapa yang dah tergoda dan nak ada awek muka mirip Elyana, sila ngorat awek dalam video tue. Kemungkinan besar awek tue orang Sabah sebab cara cakapnya macam dari orang sana.

Written by AbangNara | December 11th, 2010

Wow. Sekali tengok memang nampak seperti video Elyana sedang menari seksi tak hengat di dalam tandas. Dua kali tengok pun nampak macam Elyana. Tiga kali tengok kami dah nampak macam orang lain sikit. Kami rasa ini adalah gadis mirip Elyana. Kalau betul ini Elyana, nampaknya ada kawan-kawan terdekat Elyana yang pedajal dia. Kalau kami ada kawan macam nie, memang dah lama putus kawan.

Aksi Elyana atau gadis mirip Elyana ini memang agak menggoda. Kami cadangkan agar aksi menari sebegini digunakan untuk menggoda suami di bilik tidur. Pasti kesannya lebih berpanjangan. Enjoy video di atas.