March 7th, 2011

sam bunkface

Kalau ada sesiapa ingat, gambar di atas ialah awek model Nestle yang pernah dikaitkan bercinta dengan Sam Bunkface satu ketika dahulu. Namanya Jeany. Semalam Abang Nara terima satu email yang berbunyi sebegini:-

[note]Ingat tak lagi lagi awek Sam Bunkface yang dari iklan Nestle tu? Khabarnya diorang ni dah berpisah dan Jeany ni pun dah ada kekasih baru. Tapi yang nak dijadikan cerita ialah si sam ni yang kononnya kecewa sebab hubungan dia tak berpanjangan. Jadi dia pun tubuhkan lah band baru nama dia AZENDERS.

Band ni bukan Bunkface dan takde pun budak-budak Bunkface yang main. Semua orang baru. katanya marah jugak la si Youk and Paan. Dua budak Bunkface tu sebabnya si Sam ni suka suka je buat band baru. Dan nak dijadikan cerita kononnya si Sam ni frust sebab cinta dia dekat model si Jeany ni tak berbalas. Sekarang ni model ni dah ada boyfriend baru.pemain skuash negara namanya Kamran Khan. Memang handsome tak tipu. standard la dengan si Jeany tu. anak org kaya, si boyfriend pulak macho dan ranking tinggi dalam negara.

Padanlan kan dari si Sam ni yang asyik confused dengan band mana dia main kan. tapi tulah kesian jugak dengar nya si Sam ni. Frust sampai jadi kurus, selekeh dan tak nak cakap dengan wartawan semua. anyway kalau boleh Abang Nara tanya la dekat Sam tu betul ke dia dah tak dengan si Jeany tu? Ni saya letak gambar Jeany and bf baru dia Kamran. handsome orgnye!  hehehe. Jeany ni pulak khabarnya banyak dapat job dari luar negara. Bertuah jadi org cantik ye. [/note]

Di bawah ialah gambar si Jeany dan Kamran Khan.

jeany dan kamran khan

Kepada Sam, kalau anda terbaca entri ini, boleh tolong sahkan cerita ini? Terima kasih!!!

P.S: Harapkan pagar, pagar makan padi.

February 18th, 2011

the azenders

Terkejut beruk dengar gosip yang menyatakan kumpulan Bunkface bakal berpecah. Khabarnya Sam, vokalis Bunkface dah ada kumpulan baru yang diberi nama The Azenders. Manakala ahli kumpulan Bunkface iaitu Paan dan Youk pula masing-masing turut dirisik untuk menjadi gitaris kumpulan Hujan dan One Buck Shot. Sedih sangat kalau Bunkface, salah satu artis Indie yang hebat berpecah.

Apabila ditanya tentang gosip perpecahan kumpulan Bunkface ini, Sam menjawap:-

[note]Memang saya akui ada beberapa masalah antara saya dalam Bunkface, tetapi saya tidak menarik diri. Cuma saya lebih memberi perhatian kepada The Azenders kerana ia sebuah kumpulan yang baru.Penubuhan The Azenders ini sekadar projek sampingan saya di mana konsep muzik yang dibawakan lebih segar dan lain daripada muzik-muzik yang ada di negara kita. [/note]

Harap-harap Sam dan Bunkface dapat menyelesaikan masalah mereka secepat mungkin. Rugi benar kalau kumpulan sehebat Bunkface ini berpecah. Nama pun dah kukuh dalam industri muzik tempatan. Bukan senang nak femeskan kumpulan baru. Bak kata Wonderpet, apa yang penting, kerjasama. Jangan gaduh-gaduh ye. Sumber dari Mstar.

P.S: Jangan lupa dapatkan telefon dan gadjet dengan harga paling berbaloi daripada Celcom Great Sales. Offer sah sehingga 31 Mac ini. Cepat sebelum anda menyesal tak sudah.