January 14th, 2010

lisdawati

Kagum kami dengan gambar Lisdawati yang terbaru nie. Kagum bukan sebab apa, kagum kerana kehebatan Lisdawati menjaga bentuk badan dia agar sentiasa kelihatan mantap. Baru lepas beranak je Lisdawati nie. Teknik menjaga bentuk badan oleh Lisdawati ini memang wajib dicontohi oleh wanita-wanita yang bergelar isteri. Barulah laki tak gi carik pompuan lain.

Selalu kalau wanita-wanita Malaysia nie lepas terberanak jer badan akan mengembung semacam. Bila dah start mengembung tue memang payah nak turun balik. Tapi Lisdawati nie rileks je dia badan macam time anak dara dulu. Ada apa-apa tips tak kak Lisda? Boleh share ngan readers BeautifulNara yang kebanyakannya adalah insan yang bergelar wanita?

Kepada Fauzi suami Lisdawati, tahniah kerana mendapat seorang isteri yang tahu menjaga badan. Sila jangan dia dengan sebaik mungkin dan tidak membuat perangai atau pun skandal. Sekian pesanan penaja.