October 25th, 2011

Tajrii Spa adalah penaja SPA rasmi rancangan realiti TV pencarian pendakwah wanita SOLEHAH saluran ASTRO 114 TV Al-Hijrah.

logo

Istimewa untuk peminat Facebook kami, Tajrii Spa ingin berkongsi pengalaman rawatan spa yang telah dinikmati oleh para peserta SOLEHAH pada ‘SUPER PROMO’. Anda juga berpeluang untuk menjadi antara 3 pemenang bertuah yang akan memenangi pakej penginapan 3 hari 2 malam ke Langkawi / Penang / Cherating / Port Dickson dengan membeli voucher promosi secara online sekarang!

Tawaran promosi ini adalah sehingga  30 November 2011. Layari http://www.facebook.com/tajriispa.

tajrii spa

May 23rd, 2011

Cuti sekolah dah nak dekat dan Abang Nara confirm ramai orang akan ambil kesempatan untuk melansungkan perkahwinan mereka pada cuti sekolah akan datang ni. Bila nak kahwin ni baru Abang Nara sedar bukan senang rupanya nak mendirikan masjid. Kena buat persediaan rapi fizikal dan mental. Kena la baca apa yang patut untuk lengkapkan ilmu kat dada bidang Abang Nara ni. Tapi korang jangan lupa untuk buat persediaan fizikal jugak. Abang Nara pun nak jadi tough macam Vin Diesel yang kacak dalam Fast 5 tue.

tajrii spa

Abang Nara selalu tiap-tiap petang bersenam untuk bagi ketul-ketul sikit badan ni. Selain itu, untuk membantu Abang Nara mencapai persediaan fizikal yang optimum, Abang Nara telah menghantar bakal pengantin perempuan Abang Nara ke TajriiSpa untuk rawatan BRIDE-TO-BE.

tajrii spa

Rawatan ni tak memerlukan korang pergi spa berminggu-minggu sebelum majlis tapi cukup setakat sekali pergi je sebab pakej lengkap BRIDE-TO-BE ni akan mengambil masa lebih kurang 6 jam untuk rawatan langkap seorang bakal pengantin. Antara rawatan dalam pakej ni termasuk body sauna, aromatherapy massage+ aromatherapy eye pillow, body scrub, mandian susu, facial, rawatan kuku tangan dan kaki (manicure dan pedicure).

tajriispa

Lepas tamat sesi rawatan, tunang Abang Nara tak habis-habis bercerita tentang rawatan TajriiSpa ni. Rawatan yang paling best katanya aromatherapy massage,body scrub dan mandian susu yang sememangnya rileks sebab dibuat oleh therapist terlatih. Selain itu katanya suasana di tajriispa memang santai dan pencahayaan lampu dan lilin yang romantik akan buatkan kita selesa dan kurang segan untuk membuat rawatan. Kulit badan pun nampak bersih dan lembut lepas rawatan, kata si tunang lagi.

tajrii spa

Selain itu, TajriiSpa adalah agent exclusive bagi produk berkualiti Pevonia dan menggunakannya untuk sesi rawatan di spa. Abang Nara difahamkan produk ni banyak digunakan di spa-spa hotel terkemuka seperti The Sompoton Spa, Hotel Nikko. Risau jugak Abang Nara dengan spa yang tak gunakan produk berkualiti takut nanti jadi lagi teruk lepas rawatan.

tajrii spa

Tengok saja muka ceria tunang Abang Nara lepas rawatan di TajriiSpa. Ada merah2 sikit tu adatla kalau buat facial tapi kalau tempat bagus macam spa ni dia akan kurangkan kesan merah-merah dengan penggunaan mesin khas. Jadi korang jangan tunggu sampai last minit baru nak pergi. Sila tempah awal-awal untuk appointment.

tajrii spa

Jadi untuk bakal-bakal pengantin perempuan khasnya, Abang Nara cadangkan korang buat rawatan yang sama sebagai persediaan menempuh perkahwinan. Untuk info lanjut tentang tajriispa boleh lawati laman www.tajriispa.com atau korang boleh lawati laman facebook dengan klik TajriiSpa untuk promosi menarik dari TajriiSpa.

January 26th, 2011

Setiap hari benda yang sama jugak kita sebagai manusia buat. Bangun pagi, gosok gigi dan siap-siap pergi kerja. Lepas tue sangkut kat traffic jem. Otak penat, badan pun penat. Time kerja stress sebab kerja banyak. Kena marah dengan boss pulak tue. Balik kerja pun kena tempuh traffic jem. Akibatnya, otak dan badan kita jadi tertekan.

Jadi apa yang perlu kita buat? Hujung minggu lah masa nak rileks dan masa nak charge balik energy-energy yang dah hilang sepanjang minggu. Daripada kita semua tidur 24 jam, Abang Nara nak cadangkan kita semua pergi spa untuk mengembalikan tenaga yang sudah hilang itu.
tajrii spa

Masa Abang Nara belajar kat Korea dulu, orang Korea memang suka pergi spa. Dalam seminggu 2, 3 kali jugak kawan-kawan Korean Abang Nara pergi spa. Bila Abang Nara tanya kenapa, ini jawapan diorang:-

[note]Masa kat spa nie aku dapat rilekskan body aku. Berendam dalam air, dapat bau lilin-lilin segar. Minda pun jadi tenang. Bila minda tenang, badan pun rasa bertenaga nak stay up study sampai malam. [/note]

Dan seperti gambar di atas, Abang Nara nak cadang Tajrii Spa untuk anda semua. Tajrii Spa ada complete set  untuk kesegaran badan dan minda yang berkekalan. Ada spa, ada tempat berendam, ada massage dan macam-macam lagilah. Memang terbaiklah senang cakap. Harga pun berpatutan.

tajrii spa

Nampak tak lilin-lilin dan bunga-bunga kat bath tub tue? Bayangkan aroma lilin dan bau bunga yang menyegarkan dapat dihidu sambil kita berendam di Tajrii Spa nie. Confirm otak kita yang dah bercelaru dengan kerja akan kembali segar selepas tue. Dan yang paling penting, air dalam bath tub tue bukan air biasa. Tajrii Spa kata ini ialah “mandian aura”.

tajrii spa

Mandian aura ni tak lain tak bukan bertujuan untuk menghilangkan aura negative dalam badan kita. Ala, macam cerita Alam Perkasa dulu. Body kita nie ada Yin dan ada Yan. Bila dah banyak sangat aura negative, itu yang jadi badan dan otak lembap semacam. Dengan “mandian aura” yang menggunakan garam kasar dari Bukit Himalaya dan 11 pati bunga, ion negative dalam badan kita akan dapat dikeluarkan. Bukan itu je, garam gred A ini akan bekalkan vitamin ke dalam badan kita. Banyak lagilah efek-efek positif dia tapi kalau nak cerita kat sini 15 muka surat pun tak habis kot.

tajrii spa

Untuk mereka yang nak melangsungkan perkahwinan, selain daripada facial treatment yang disediakan kat Tajrii Spa, mandian aura yang Abang Nara cerita tadi pun boleh menaikkan seri wajah pengantin. Jangan risau diorang tak pakai ayat-ayat khurafat semua. Semua yang digunakan adalah doa-doa. Pihak Tajrii Spa akan ajar semuanya. Sebab masa kita mandi dengan “mandian aura” nie, kita bukan mandi bodoh macam tue je. Ada teknik-teknik yang perlu digunakan.

tajrii spa

Dan jangan risau sebab Tajrii Spa sangat bermurah hati untuk bagi diskaun terhebat untuk pembaca BeautifulNara. Korang Cuma perlu pergi ke Facebook Tajrii Spa nie dan letakkan email korang. Nanti voucher diskaun akan dihantar terus ke email anda. Print menatang voucher tue dan bawak pergi ke Tajrii Spa. Diskaun akan diberikan sebab anda pembaca BeautifulNara.

tajrii spa

Yang penting ialah keselesaan dan faedah yang anda dapat apabila berkunjung ke Tajrii Spa nie memang banyak sangat. Kalau selama nie masa hujung minggu anda selalu dihabiskan dengan tidur sampai pukul 3-4 petang, apa kata hujung minggu nie kita ubah sikit cara anda menghabiskannya? Kita pergi ke Tajrii Spa beramai-ramai untuk menyegarkan badan dan minda kita. Amcam? Ada berani?