Written by AbangNara | April 1st, 2014

Wife Abang Nara sedang hamil anak kedua. Selain daripada excited beli baju untuk si anak dalam kandungan, kami juga sering tinjau-tinjau produk selepas bersalin yang sesuai. Memang rambang mata dibuatnya apabila kami pergi tinjau-tinjau di kedai jamu. Macam-macam produk yang ada dijual. Yang paling menarik perhatian ialah apabila si penjual memberikan penerangan produk kepada pelangan lain tentang Persis Dara.

persis dara

“Persis Dara paling bagus, laris berkesan..Bersalin banyak mana pun tetap jadi macam dara tau!  Sebab apa? Sebab namanya Persis Dara “  celoteh si penjual itu sambil bergurau. Tertarik dengan nama Persis Dara,  Abang Nara pasang telinga mendengar penerangan si penjual. “ Produk ini mengandungi 16 jenis herba dan ia merupakan jus herba yang bagus meningkatkan hormon wanita..Wanita susah kurus terutamanya selepas bersalin, haid yang tidak lancar, kekenduran dan cepat tua amat merungsingkan. Sebab tu makan Persis Dara badan jadi kurus ..Yang dalam dalam tue memang mengancam seperti anak dara lah.. Sebab tu saya kata ..Jangan takut ..Memang bergetah..Menarik lagi tertarik,”  cerita si penjual sambil tangannya memegang erat Persis Dara.

persis dara

Kesan nyata lebih muda, kurus dan lihatlah pinggang dan perutnya

Balik rumah, terus Abang Nara buka laman web www.jrm.com.my untuk membuat kajian yang lebih terperinci mengenai Persis Dara. Dengan harga hanya  RM60 memang banyak sangat faedah-faedah yang boleh didapati dengan mengamalkan Persis Dara ini. Tak percaya? Boleh SMS atau WhatsApp nombor 013-774 7133 atau 019-3737 133. HOTLINE : 019-9009 133 / 03-6151 7133 / 6133 Nanti pihak yang lebih pakar mengenai Persis Dara akan memberikan penerangan lebih jelas kepada anda.

persis dara

Salah satu testimonial yang Abang Nara baca mengenai keberkesanan Persis Dara ini ialah daripada Asma Mokhtar. Berat sebelumnya ialah 100kg dan sekarang 70kg. Dulu agak besar badannya, sekarang dah kembali seperti zaman anak dara. Memang “hot” sangat-sangat. Siap kena ngorat walaupun dah beranak pinak.

persis dara

Kalau korang nak lihat lebih testimonial mengenai kehebatan Persis Dara ini, layari sahaja www.jrm.com.my. Abang Nara dah belikan satu set untuk wife. Senang sikit dia nak kuruskan badan lepas bersalin kelak. Tak sabar nak tengok kesannya nanti.