November 18th, 2009

sehati berdansa

Tahniah buat Sassy Falak dan Dira Abu Zahar (sapa nie?) yang berjaya menggunakan teknologi Facebook untuk meluahkan isi hati masing-masing. Barulah artis moden namanya nie. Selalu artis-artis nie kurang gunakan Facebook ataupun Twitter untuk berinteraksi dengan peminat-peminat diorang, tapi Sassy ngan Dira nie siap ada unsur-unsur pergaduhan lagi dalam Facebook diorang. Betul ke salah hanya diorang dua je yang tau.

sehati berdansa

Buat yang tak faham, Sassy Falak meluahkan rasa bengang @ tak puas hati dia sebab ada orang kuarkan duit sendiri untuk vote dalam rancangan Sehati Berdansa. Time-time tue plak si Dira nie tulis kat wall Faceboook dia seolah-olah lawan balik apa yang Sassy tulis tue. Itu yang agak gegak gempita sikit tue. Ntah-ntah nie semua konspirasi untuk lebih ramai orang tengok Sehati Berdansa kot?

sehati berdansa

Tapi ada sekali kami pernah gi tengok Sehati Berdansa nie kat Astro. Memang meriah dan mantap-mantap tarian artis-artis yang terlibat. Yang paling mantap sudah semestinya Sassy Falak la kan. Kalau korang nak tau kehebatan diorang menari, kenalah layan Sehati Berdansa setiap hari Sabtu pukul 9 malam kat Astro Ria Channel 104.

August 13th, 2009

Kami tahu anda semua tengah kekenyangan selepas makan tengah hari tadi kan? Apa kata kita memerah otak sikit. Tak ada klu tapi gambar di atas kononnya diambil semasa pelakon tersebut tidak memakai sebarang make up. Jadi cuba-cubalah teka ye.

Sambil-sambil memerah otak tue kitorang ada bagi satu bonus gambar Fazura dan Sassy Falak yang maintain cun walaupun tak pakai make up. Kalau nak tengok sila baca artikel ini sepenuhnya.

fazura dan sassy falak

June 22nd, 2009

gambar terbaru sassy falak

Sungguh comel gambar terbaru Sassy Falak masa shooting filem Rosli Dhobi. Nampak macam wanita melayu terakhir. Dengan cara pakai tudung zaman mak-mak kita dulu, Sassy nampak sangat cute.

Beruntung suami Sassy Falak si Nazril Idrus dapat isteri yang sedap mata memandang. Tapi kesian jugak kami sebab si Sassy nie tak mengandung-mengandung lagi. Rasanya kawin dah lama jugak. Belum ada rezeki lagi kot.

Lagi gambar terkini Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

gambar terbaru sassy falak

May 11th, 2009

fiza falak

Kami ingatkan Sassy Falak dah habis cun, seksi dan mantap dah, rupanya adiknya yang bernama Fiza Falak tak kurang comelnya jugak. Nampak lebih innocent dan cute berbanding akaknya.

Sassy Falak muka nampak lebih ganas dan matured berbanding adiknya. Susah-susah sangat korang tengok ajerlah gambar Sassy Falak dan buat perbandingan antara dia dan adiknya.

Lagi gambar Fiza Falak, adik Sassy Falak dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

fiza falak

fiza falak