Written by Bella | October 17th, 2018

Lebih privasi dalam kehidupan peribadinya, pelakon Shaheizy Sam dan isterinya Syatilla Melvin tidak dilabelkan sebagai pasangan selebriti yang digilai ramai, kata orang tiada istilah ‘couple goals’.

Mengakui dirinya bukanlan seorang yang romantik, Sam bagaimanapun seorang ‘family man’ yang setia pada isterinya dan seorang bapa yang penyayang. Itu lebih bermakna dan penting.

Sam sebenarnya sensitif sikit  pasal family ni. Sam tak banyak share benda yang Sam buat and terus upload kat ig. Melainkan benda tu tentang kerja atau shooting lakonan Sam untuk orang nak tahu tentang industi hiburan tempatan.

Kadang-kadang saya terfikir yang saya ni pun bukanlah romantik sangat, nak tenung mata lama-lama. Tapi yang paling penting Sam jenis bapa yang penyanyang untuk Syerif dan suami yang setia untuk Syatilla.

Fuh! Memang respek habis dekat Sam yang tidak perlu terlalu menjaja kisah peribadinya dan kemesraan bersama isteri tercinta hanya untuk mendapat gelaran pasangan selebriti popular. Biarlah bahagia yang dikecapi hanya mereka sekeluarga yang merasa. Tidak perlu nak tayang.

Sumber Berita : Media Hiburan

Written by Bella | May 3rd, 2018

Walaupun sering memuat naik “posting” sedang bahagia bersama suami tercinta Ude Wahid, pelakon Izreen Azminda masih lagi menutup ruangan komen di akaun Instagramnya. Adakah beliau sudah benar-benar serik dengan kecaman tidak henti daripada netizen mengenai kontroversi ruamh tangganya?

Menerusi portal Media Hiburan, Izreen memberitahu hati beliau kini agak tenang kerana tidak lagi menerima komen-komen negatif daripada netizen.

Bukan itu sahaja alasan beliau menutup ruangan komen, antara sebab lain ialah Izreen tidak mahu melihat suaminya sedih dan terguris hati apabila orang ramai terus “menghentam” lelaki itu mengenai kisah silamnya.

Apa sahaja yang saya nak post di Instagram saya adalah kehidupan dan peribadi saya. Kalau ada yang tak suka dengan perkongsian saya boleh unfollow atau block supaya posting saya tak keluar di timeline mereka.

Saya sayang suami saya dan saya tak nak orang mengata tentang suami saya. Kalau nak mengata saya tak apa sebab saya dah lama juga dalam industri dan dah biasa terima semua ini tapi suami saya tak biasa. Saya tak nak orang kecam suami saya.

Ini yang dinamakan cinta sejati agaknya, risau emosi suami akan terganggu. Bagus Izreen kerana sebolehnya ingin menjaga suami dengan baik daripada setiap sudut.

Sumber Berita : Media Hiburan

Written by Bella | May 2nd, 2018

Tidak pernah mendapat bunga daripada mana-mana lelaki sebelum ini, pelakon Izreen Azminda nampaknya tidak dapat menahan perasaan teruja apabila suami tercinta, Ude Wahid membuat kejutan dengan menghadiakan beliau jambangan bunga ros baru-baru ini.

Izreen menerusi akaun Instagramnya memuat naik foto bunga tersebut dan tidak pernah menyangka suaminya itu seorang yang sangat romantik.

Meskipun selalu berkongsi saat bahagia beliau bersama Ude, Izreen bagaimanapun sehingga hari ini masih belum membuka ruangan komen di Instagram. Mungkin sudah serik dikecam.

Amboi Izreen, sejak kebelakangan ini memang sudah terbuka dan tidak segan lagi meluahkan rasa cinta dan menayang kebahagiaan bersama Ude. Semoga rumah tangga yang dibina kali ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Written by serenity | June 17th, 2015

Kisah percintaan Syawal dan Fiqa mendapat perhatian ramai kerana keunikan perhubungan mereka. Pasangan ini telah memenangi program realiti televisyen terbitan Astro, Pelamin Fantasia musim pertama minggu lepas.

Kisah cinta penternak lembu dengan gadis kelainan upaya ini dilihat sebagai sesuatu yang mengharukan. Antara hadiah perkahwinan mereka ialah siri video pra-perkahwinan dan pasca-perkahwinan yang dihasilkan oleh CST Production.

Video terbaru yang dihasilkan oleh CST untuk pasangan ini bertajuk “Kenapa Pilih Saya?” Jangan lupa tekan butang HD di panel bawah video untuk tonton dalam resolusi tinggi.


 photo vlcsnap-2015-06-17-09h58m27s571.png
 photo vlcsnap-2015-06-17-09h59m15s687.png
 photo vlcsnap-2015-06-17-09h57m53s142.png

Setakat ini ia telah mendapat ribuan likes di Facebook. Jika anda masih belum puas menyaksikan keindahan percintaan pasangan ini, sila tonton video berikut:

“Saya tidak ada apa-apa dekat alam ini, Carilah orang lain” – Fiqa“Saya tidak ada apa-apa dekat alam ini, Carilah orang lain” – Fiqa #pelaminFantasiaContact us at:Malaysia Team: [email protected] Team: [email protected] Quick Respond, plzz whatsapp to+6737215851(Brunei) +60123618161 (Malaysia)Follow us on Instagramwww.instagram.com/cstproductionwww.instagram.com/cstbrunei

Posted by CST PRODUCTION on Tuesday, 16 June 2015

Meriahkan Ramadan anda tahun ini dengan pengisian menarik di program Iftar@KL anjuran Jabatan Kebudayaan dan Kesenian…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 16 June 2015