Written by AbangNara | June 22nd, 2009

video lucah personaliti berkemban

Terkesima sekejap kami membaca sebuah forum gosip tempatan hari ini. Tajuknya memang menggemparkan. PERSONALITI BERKEMBAN ADA VIDEO LUCAH. Terus nama-nama artis yang suka berkemban menerjah pikiran kitorang.

Sayangnya kami masih tak dapat video atau 3gp blue artis berkemban nie. Kalau ada pun, untuk menjaga maruah artis tersebut tak sesuai rasanya kami kongsikan video lucah tersebut.

Kami tak mahu bagi nama sesiapa tapi rasanya kalau anda membaca blog kami dari awal, pastinya anda tau siapakah artis wanita yang suka sangat berkemban. Ramai yang suka berkemban sebab itu kami tak mampu nak buat tekaan sendiri.

Nampaknya dunia artis Malaysia sekarang makin lama makin maju. Kalau dulu setakat gambar-gambar bogel dan seksi jer, skang dah naik satu level lagi. Terus wat video blue gitu.

Tahniah kami ucapkan atas kemajuan ini. Mungkin artis Malaysia menyahut seruan Perdana Menteri kita untuk menjadi 1Malaysia. Lepas nie kita tengok apa lagi kemajuan yang mampu dicapai oleh artis kita. Majulah artis untuk Malaysia.