Written by AbangNara | February 24th, 2017

Kecantikan adalah hak milik setiap insan terutamanya wanita. Tak pernah lagi Abang Nara jumpa mana-mana wanita yang tak mahu tampil jelita, menawan dan muda. Semuanya kalau boleh nak wajah mereka tampak lebih muda berbanding usia sebenar. Dalam dunia hiburan tanah air, Abang Nara perhatikan ada 3 selebriti wanita sentiasa nampak awet muda daripada dulu sehinggalah sekarang.

1. Rozita Che Wan

olay

Che Ta bagi Abang Nara adalah contoh terbaik bahawa kita masih boleh tampak muda dan bergaya walaupun usia sudah mencecah 40-an. Abang Nara percaya mereka yang tak mengenali Che Ta confirm akan ingat yang isteri Zain Saidin ini baru berusia awal 30-an. Cun melecun kalah anak dara. Kulit wajahnya pun mulus, berseri-seri dan tak ada sebarang kedutan.

2. Nora Danish

olay

Nora Danish ini sejak dari awal kemunculannya sehingga ke hari ini tetap muka nampak macam budak baru habis SPM. Comel lote, cute mute, dan tak dimamah usia langsung padahal dah pun berusia 34 tahun. Kalau suruh foreigner teka umur Nora Danish silap-silap ada yang cakap baru 21 tahun.

3. Erra Fazira
olay

Telah pun berusia 42 tahun, Erra Fazira masih mengekalkan keeleganan, kecantikan dan kejelitaan wajahnya sehingga ke hari ini. Ibu kepada seorang anak ini menjadi idola kepada ramai ibu-ibu di luar sana yang mahu mengekalkan penampilan jelita. Kalau tengok muka Erra Fazira masa awal kemunculannya sebagai pemenang Miss Malaysia, memang tak banyak yang berubah. Still look young sehingga ke hari.

olay

wife Abang Nara pun tengah berusaha untuk mengekalkan keremajaan wajahnya

Dengan kecanggihan teknologi dan lambakan produk kecantikan di pasaran pada masa ini, memang mudah untuk kaum Hawa mengekalkan kejelitaan dan terus tampak muda. Abang Nara tak tahulah Nora Danish, Erra Fazira dan Che Ta guna produk apa, akan tetapi wife Abang Nara sekarang ini sedang menggunakan produk Olay untuk wajahnya. Rasanya dah hampir sebulan wife Abang Nara menggunakan Olay Regeneris Micro Sculpting Night Cream dan juga 2.Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence. Memang nampak kesannya. Abang Nara tengok wife Abang Nara memang makin cun melecun. Kulit bersih licin, lembut, tiada kedutan dan nampak macam sweet 17. Makin jatuh cinta Abang Nara dibuatnya. Memang power #OlayMalaysia #BestBeautiful #MiracleDuo ini.

1. Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream

olay

Malam-malam sebelum tidur, wife Abang Nara akan tepek kat mukanya Olay Regenerist MIcro Sculpting ini. Menurut wife Abang Nara, krim moisturer ini dilengkapi dengan amino-peptide complex dan Hydra-Firming Complex untuk menghidratkan kulitnya sepanjang malam. Selepas 2 minggu wife Abang Nara guna, terus hilang kedut-keduit pada wajah. Memang makin berseri-seri wajahnya. Setiap malam memang wife Abang Nara tak akan pernah terlepas menggunakan krim Olay ini. Itu yang wajahnya makin berseri-seri tue.

2. Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence

olay

Masa mula-mula guna Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence ini, wife Abang Nara agak skeptikal jugak. Biasalah kadangkala sesuatu produk itu digembar-gemburkan kehebatannya. Tapi lepas sebulan guna, memang wife Abang Nara mengakui betapa “miracle”nya produk terbaru Olay ini. Muka wife Abang Nara sekarang dah macam time dia umur 18 tahun. Memang 10 tahun lagi muda dibuatnya bila mengamalkan penggunaan miracle boost ini. Kulit pun lebih tegang dan bintik-bintik pada muka wife Abang Nara terus hilang. Power sungguh!!!


Kalau wife Abang Nara pun dah berjaya mendapat wajah idamannya dengan Olay Regenerist, korang pun pasti boleh juga. Nak cantik tak susah sebenarnya. Yang penting usaha kena ada. Bila nampak kesannya, korang pasti akan gembira dan puas hati sangat-sangat. Abang Nara memang suggestkan korang cuba set Olay Regenerist hari ini juga. Jangan lupa LIKE Facebook Olay Malaysia untuk membaca lebih banyak pengalaman mereka yang telah menggunakan produk #OlayMalaysia #BestBeautiful #MiracleDuo ini.

Written by AbangNara | September 16th, 2011

Nama Yuna semakin hari semakin meletup dan rezeki pun semakin mencurah-curah. Selepas dilantik menjadi duta Canon, kini Yuna disambar oleh produk kecantikan Olay untuk menjadi duta mereka. Tahniah Abang Nara ucapkan dan semoga selepas ini lebih ramai artis-artis yang akan dilantik untuk menjadi duta produk-produk di negara kita.

yuna duta olay

Terasa nak suruh bini Abang Nara try pakai Olay pulak lepas tengok Yuna cantik berseri dalam poster di atas. Apa-apa pun tk ada ke sesapa nak lantik Abang Nara jadi duta diorang? (ok ini lawak jer). Semoga Yuna terus maju jaya.