June 30th, 2020

Pengurus kepada aktress Fazura, Iman Tang seakan memberi bayangan kepada peminat bahawa pasangan sensasi itu bakal menimang cahaya mata lelaki pada Oktober nanti.

Iman dilaporkan telah membuat perkongsian berkenaan di laman instagram miliknya selepas memenuhi jemputan makan malam yang dianjurkan Fazura.

Dia turut memaklumkan bahawa kini Fazura berada dalam keadaan sihat walafiat dan tidak sabar untuk menimang cahaya mata pertamanya itu.

“Syukur Alhammdullilah Mommy and baby sihat walafiat, dan selepas diskusi dengan mommy @missfazura semalam kita berjaya “convinced and signed” soon to be born Baby to be a supporter for Liverpool FC.. Hooray!”

Iman dikatakan telah memberi bayangan bayi yang bakal dilahirkan Fazura adalah berjantina lelaki kerana telah memasukkan figura dua kumpulan bola sepak terkenal yang lebih sinonim kepada permainan lelaki.

Namun, ketika ditemui Astro Gempak, dia tidak menyangka ramai peminat menganggap entrinya itu sebagai memberi ‘hint’ pasangan tersebut akan menimang cahaya mata lelaki.

“Ramai yang telefon dan bertanya betul ke Fazura akan dapat baby boy? Lagi-lagi bila saya masukkan dua nama pasukan bola sepak gergasi Eropah dalam entri tu. Sebenarnya saya dah ‘booking’ baby Faz sebagai penyokong Liverpool tak kiralah lelaki atau perempuan. Lagipun Fazura dan Fattah masih belum tahu jantina bayi mereka sebab bulan depan baru mereka nak buat check-up,”

 Sebelum ini, Fazura dan suaminya Fattah Amin telah membuat keputusan untuk tidak mengumumkan jantina bayi sehinggalah dilahirkan. Pasangan ini turut meminta peminat di luar sana supaya mendoakan kesihatan Fazura dan dipermudahkan urusan melahirkan kelak.

Advertisement
November 3rd, 2017

Buat peminat Fattzura, nampaknya anda akan merasa sedikit kecewa kerana Nur Fazura akhirnya mengakui gosip pertunangan antara beliau dan Fattah yang hangat diperkatakan sejak beberapa hari lepas hanya sekadar gimik yang dicipta oleh pihak pengurusan mereka,  bersempena dengan tayangan drama Wanita Terindah.

Apabila drama ini ditayangkan, banyak pula cerita keluar termasuklah fasal bertunang. Apa boleh saya katakan ini sekadar gimik pihak pengurusan saya dan Fattah. Mungkin ini cara publisiti mereka.

Terdahulu, ada khabar angin mengatakan Fattah dan Fazura bakal bertunang pada 13 November ini lebih-lebih lagi wujud pula hashtag #roadtopekan yang menguatkan lagi berita tersebut. Fattah pula tidak mengiyakan ataupun menidakkan berita tersebut dan mahu memberikan kejutan.

Frust menonggeng lah peminat mereka yang memang sudah mengharapkan Fazura dan Fattah benar-benar bercinta dan serius dalam perhubungan mereka. Bertabah la.

Sumber Berita : Harian Metro

Kredit Foto : iqstudio.my

Advertisement
November 2nd, 2017

Pelakon Fattah Amin dan Nur Fazura nampaknya masih lagi ingin terus berteka-teki mengenai khabar angin pertunangan mereka yang dikatakan bakal berlangsung pada 13 November ini.

Semalam, Fattah menafikan berita tersebut,  terbaru, menerusi portal mStar Online Fattah seakan tidak mengiyakan ataupun menidakkan spekulasi pertunangan tersebut. Eh, mana satu yang betul ni Fattah? Jadi atau tidak?

Saya suka buat kejutan… Tempoh hari saya beri bunga kepada Fazura pun semua orang tidak tahu. Apa yang boleh saya katakan selagi tidak keluar apa-apa daripada mulut kami berdua, doakan yang baik-baik.

Fazura pula memberitahu beliau dan Fattah berjanji tidak akan menyembunyikan sebarang perkembangan terbaru dan berita gembira mengenai hubungan mereka. Fazura berharap peminat terus mendoakan yang terbaik buat beliau dan Fattah.

Sumber Berita : mStar Online

Advertisement
November 1st, 2017

Aura Fattzura tidak dinafikan mencetuskan fenomena yang agak luar biasa dan pastinya ramai yang gembira serta menginginkan Nur Fazura dan Fattah Amin bergelar pasangan kekasih, kalau boleh sehingga ke jenjang pelamin.

Fazura juga menerusi portal Harian Metro berkata beliau tidak menolak andai beliau ada jodoh dengan Fattah.

Saya okay saja dengan apa yang peminat katakan. Lagi pun mereka mendoakan perkara yang baik-baik, jadi tidak ada salahnya dan saya menerima saja. Kalau ada jodoh saya dengan Fattah, adalah. Saya anggap perkara ini juga berlaku disebabkan keberkesanan gandingan kami dalam drama kerana bukan mudah untuk membina keserasian.

Terdahulu, ada desas-desus mengatakan Fazura dan Fattah bakal bertunang pada 13 November ini tetapi Fattah mengesahkan ia sekadar khabar angin sahaja.  Fattah meminta peminat mendoakan yang terbaik buat hubungan mereka berdua.

Sumber Berita : Harian Metro

Advertisement