Written by Bella | December 4th, 2017

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan bahagia, Norman Hakim dan Memey Suhaiza yang bakal menerima orang baru dalam keluarga mereka apabila Memey sah sedang hamil anak yang ketiga.

Berita gembira itu diumumkan oleh Norman sendiri menerusi akaun Instagramnya. Norman memuat naik foto kad dan video “suprise” daripada isteri tercinta tentang kehamilan tersebut.

View this post on Instagram

(PART 1 of 2) Jeng..!Jenggg!!! . . Recap: Video PART 1 ni adalah video hari Jumaat dua hari lepas yg saya cakap akan buat 'pengumuman rasmi' hat yg no.5 tu👇🏻Video PART 2 yg akan reveal semuanya😬But siapa terror & betul buat 'caption' utk yg no.5 tu,saya mintak izin pinjam pakai utk video PART 2 nanti ok!✌🏻 . . 1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni; . . 1. Jumaat penghulu segala hari 2. Maulidur Rasul 3. Birthday mama @abby_abadi112 4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243 ke Turki bulan Januari 2018 5. ??? (in shaa Allah saya akan buat pengumuman rasmi dalam masa yg sangat dekat ni.Yang ni mmg tak dijangka.Tunggu ye✌🏻)

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

View this post on Instagram

(PART 2 of 2) Jeng..!Jeng..!!! . . Recap: 1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni; . . 1. Jumaat penghulu segala hari 2. Maulidur Rasul 3. Birthday mama @abby_abadi112 4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243 ke Turki bulan Januari 2018 5. @danishhakim_243 @marissadania_ @mariadanishahakim_2008 @awishzarisz nak dapat ADIKKK…!!! . . Yup ramai yg teka betul..Dan dgn izin Allah saya buat 'pengumuman rasmi' ni pun lepas dah pegi check-up kat clinic dan Dr. (Zarina Bibi) confirmedkan yg wifey @memeysuhaiza pregnant.Alhamdulillah terima kasih Ya Allah utk kurniaan 'anugerah' ini❤️

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Kami mendoakan agar Memey dan kandungan sentiasa diberikan kesihatan yang baik sehingga proses bersalin nanti. Tahniah sekali lagi!