May 26th, 2010

transformers

Kali nie kompem korang tak dapat teka punya. Taknak bagi klu sebab selama nie semua kuiz yang kami bagi korang boleh teka dengan jayanya. Sila cuba untuk yang ini pulak.

March 5th, 2010

kuiz

Tora datang lagi dengan mainan ~~~~~ Eh silap. Kami datang lagi dengan kuiz meneka gambar. Adakah anda rasa anda sudah cukup hebat dengan dunia seni Malaysia nie? Kalau pandai, tekalah siapakah selebriti wanita bertopi di atas nie. Kami taknak bagi klu. Kalau pandai tekalah ~~~

P.S: Tengah planning nak buat contest untuk anda semua. Ada idea yang menarik? Leh sharekan kat sini.

August 13th, 2009

Kami tahu anda semua tengah kekenyangan selepas makan tengah hari tadi kan? Apa kata kita memerah otak sikit. Tak ada klu tapi gambar di atas kononnya diambil semasa pelakon tersebut tidak memakai sebarang make up. Jadi cuba-cubalah teka ye.

Sambil-sambil memerah otak tue kitorang ada bagi satu bonus gambar Fazura dan Sassy Falak yang maintain cun walaupun tak pakai make up. Kalau nak tengok sila baca artikel ini sepenuhnya.

fazura dan sassy falak