Written by AbangNara | December 6th, 2010

siti nurhaliza ipad

Bertuah, beruntung dan luckynya jika anda ialah Siti Nurhaliza. Di kala ribuan orang beratur sebelum Subuh lagi untuk membeli iPad, Datuk Siti Nurhaliza telah mendapat iPad hadiah daripada. Untuk anda yang tak tahu, Yes adalah syarikat pembekal internet yang terbaru.

Dan korang jangan ingat Datuk Siti Nurhaliza nie buta IT. Datuk Siti kata dia nak menggunakan iPad yang dijana dengan Yes ini untuk tengok video, download lagu, upload gambar dan macam-macam lagilah. Maknanya Datuk Siti akan lebih mesra dengan peminatnya berkat kehadiran iPad pemberian Yes ini.

Marilah kita bersama-sama mendoakan untuk diri sendiri agar menjadi famous seperti Datuk Siti. Dah famous nanti boleh dapat iPad free. Hehehe. Info dari Amanz.