Written by AbangNara | December 26th, 2013

Serius comel sangat Lisa Surihani pakai topi penutup kepala kerana ingin menahan kesejukan yang sedang melanda kota London. Cute sangat-sangat. Teringat kenangan Abang Nara ketika belajar di Korea dulu. Masa winter memang sejuk tak ingat punya. Nak keluar rumah pun malas. Asyik berselimut je. Hehehe.

lisa surihani di london

Pasti Lisa dan Yusry seronok menghabiskan masa hujung tahun di kota London. Sekali sekala bercuti selepas penat bekerja sepanjang tahun apa salahnya kan? Inilah “reward” untuk diri sendiri. Boleh kira ini sebagai honeymoon jugaklah untuk Lisa dan Yusry. Hehe.

lisa surihani di london

Buat Lisa dan Yusry, teruskan memakai baju tebal sepanjang berada di London. Jangan demam atau selsema pulak. Semoga selamat pulang kelak. Lagi beberapa gambar pasangan suami isteri di kota London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rebat Touch N go bernilai RM49 juta tidak dituntut

 
Written by AbangNara | August 12th, 2013

Bagaimana dengan raya anda? Pasti seronok kan? Diharap tiada yang mengalami sakit-sakit akibat memakan lemang, rendang dan ketupat berlebihan. Yang lebih penting, anda semua selamat mengharungi perjalanan pergi balik ke kampung.
lisa surihani rayaHari Raya kali ini juga menyaksikan banyak selebriti tempatan yang berkongsi gambar-gambar kemeriahan sambutan hari raya mereka. Salah seorang daripada mereka ialah Lisa Surihani dan Yusri. Abang Nara suka dengan gambar-gambar yang dikongsi oleh Lisa di Instagramnya. Memang pasangan ini sangat comel dan cute, lebih-lebih lagi apabila memakai baju sedondon.

lisa surihani raya

Gambar di atas ialah gambar kegemaran Abang Nara. Dengan caption “Kenyang and out“, itulah perkara yang sama turut dirasai oleh Abang Nara di hari raya pertama. Abang Nara tak larat nak bangun akibat makan nasi himpit dan rendang secara berterusan. Hehehe.

lisa surihani raya

Seronok melihat kegembiraan Lisa dan Yusry menyambut Aidilfitri. Memang nampak meriah. Lagi 10 keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Lisa Surihani.

 
Written by AbangNara | April 9th, 2013

Ramai betul peminat Lisa Surihani di BeautifulNara ini. Ramai yang suruh Abang Nara kongsikan gambar-gambar si comel ini ketika menghadiri majlis ABPBH2012. Untuk menunaikan permintaan anda, Abang Nara sempat selongkar Instagram Lisa Surihani sebentar tadi.

lisa surihani

Lisa hadir bersama suami tercinta, Yusry dan nampak sangat menawan dengan pakaian Jovian. Kedua-dua pasangan ini memang nampak sama cantik dan sama padan. Sinar bahagia jelas terpancar di raut wajah mereka.

lisa surihani

7 lagi gambar Lisa Surihani ketika menghadiri ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani

P.S: Inilah sebabnya Aura White kini menjadi bualan hangat di pasaran. Memang berkesan sangat-sangat. Ada yang baru cuba seminggu pun dah nampak impaknya. Harga hanya RM150 untuk penggunaan selama lebih kurang sebulan. Banyak free gift untuk anda. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

 
Written by AbangNara | April 3rd, 2013

Amboi sweet sungguh pasangan suami isteri Lisa Surihani dan Yusri ini. Suka sangat Abang Nara melihat gambar mereka berdua penuh romantik berjalan-jalan di Los Angeles. Memang boleh bikin orang lain jeles.

lisa surihani los angeles

Tidak diketahui pula tujuan sebenar mereka ke sana. Mungkin honeymoon untuk kali kedua. Semoga Lisa enjoy dan dapat menghabiskan masa berkualiti (quality time) bersama suami tercinta. Jangan lupa bawa balik ole-ole untuk Abang Nara. Hehehe.

lisa surihani los angeles

Lagi 10 keping gambar Lisa Surihani dan Yusri di Los Angeles dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Lisa Surihani.

P.S: Akhirnya Parlimen telah dibubarkan. Selamat mengundi buat semua rakyat Malaysia.