December 30th, 2009

Kami ingin warwarkan bahawa tempat telah berubah

2hb Januari 2010 Sabtu

Tempat : MidValley

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biruuu, stokin biru pon OK

Time : Kol 1 hingga 6

Aktiviti : Makan, IceBreaking , Bowling!! (lawan inter-group), menang adalah hadiahnyaa…jengjengjenggg

Yg dah confirm kehadiran : Aries&member, Anne, Blackberry,Pet&memb er,  Eclipse, Maria&keluarga, Geng Nara… eh eh tu aja ke? marila, marilaaa yg lain2 tu…

pecah kaca, pecah simen…

sudah baca….harap komen.

December 28th, 2009

Salam semua pembaca-pembaca tegar (tak tegar pon salam gak…) Beautiful Nara.

Lagi 6 hari je nih sebelum gathering Beautiful Nara , sapa yg rasa-rasa boleh join tu marilah.

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana (mungkin berubah)

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biru, kasut biru pon OK

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So ni KakNara nak clarify, so far mmg tak ramai lah yg dah byr duit komitmen tu. Kalau sikit benorr yg datangnya, kita buat kat kedai makan yg best lah.  Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

Haaa, yg lain ni apa cerita?? Komen banyak2 takkan takut nak jumpa berkenalan kot?  huhuhu. Sila email ke lorongsetia8[a]gmail.com. Yg belum membuat bayaran/nak cancel/ada masalah apa2 pon email jugak ya, jgn diam membisu seribu bahasa ya~~~~ Jumpa di sana!!


December 3rd, 2009

:::::::::::STICKY POST, SIla skroll ke bawah utk gosippp terbaru:::::::::::::::::

Selamat Pagi Malaysia~~!

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana

Tema : Birruuuu

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So, sapa yg kompem nak dtg tapi masih malu-malu kucin tu silalah email butir2 diri anda (nama, no fon, nick name, brapa ramai korang bawak) ke lorongsetia8[a]gmail.com.

Selepas berbincang dgn AJK, satu2nya cara nak make sure org yg dah daftar tu dtg ialah, kami perlukan komitmen dari anda. Jadi ada bayaran skit lah utk gathering ni. Dalam RM25. Bukan apa, kalau semua org guna air liur cakap nak pegi, nanti skali yg datang cuma KakNara & AJK…pengsan woo. sapa nak makan makanan yg dah order nanti? SO, atas dasar-dasar itu…diharap anda semua amat memahami.

eh, jgn lupa, telepon suami/isteri/mak/awek anda sekarang, cakap 2hb anda ada gathering Beautiful Nara!

November 26th, 2009

ya, ini dia, setelah anda semua VOTE, inilah keputusan kepada Gathering Beautiful Nara.tekan kat right klik view image  gambarr nanti jadi besaaaauuuu~~

Jadi kita ikut keputusan yg korang Vote …

Tempat : Taman Tasik Perdana
Tarikh : 2hb January 2010
Kehadiran : dalam 100 orang…

Senarai AJK (yg volunteer diri , tepuk tangan untuk mereka, inilah harapan bangsa!!)

1. Aries

2.Anne

3.Eclipse

4….. sapa lagi??

Sekian, laporan dari KakNara. Selamat Hari Raya Aidiladha~~