November 29th, 2010

siti nurhaliza avita

Rasanya semua orang sudah tahu yang Datuk Siti Nurhaliza tidak menghadiri majlis pernikahan Siti Saerah baru-baru ini. Dan Datuk Siti telah pun mengakui yang dia sememangnya tidak dapat hadir ke majlis tersebut kerana ada hal dan kerja yang perlu disiapkan di Singapura. Kata Datuk Siti:-

[note]Memang saya dan suami tak dapat hadir pada majlis pernikahannya itu kerana ada hal dan kerja yang perlu diselesaikan di Singapura. Tetapi pada awalnya lagi jadual untuk ke Singapura telah pun ditetapkan. Saerah serta keluarga juga sudah mengetahuinya. Jadi keluarga pun faham atas perkara itu.[/note]

So selepas ini harap-harap janganlah ada spekulasi yang kononnya Datuk Siti tidak mementingkan keluarganya lagi. Nak buat macam mana, memang Datuk Siti ada kerja yang perlu diselesaikan di luar negara. Bercakap mengenai perkahwinannya dahulu, sebenarnya Datuk Siti pun mengimpikan perkahwinan yang sempoi. Katanya:-

[note]Terus-terang kalau boleh, saya pun mahukan majlis yang sederhana seperti Saerah tetapi oleh kerana mahu menghormati peminat-peminat saya yang selama ini menyokong saya serta status yang saya miliki, saya terpaksa merelakan majlis perkahwinan saya dilakukan secara terbuka dan besar-besaran.[/note]

Oh ya, selepas Simply Siti, kini Datuk Siti telah mengeluarkan produk barunya yang diberi nama Siti Avita. Produk kecantikan Siti Avita ini lebih kurang macam produk anti penuaan lah. Kagum kami dengan otak business Datuk Siti. Kami doakan semoga terus sukses dalam apa jua bidang yang Datuk Siti ceburi.

Sumber berita dari Murai.

June 8th, 2009

siti saerah seksi

Tak ada idea eh kami nak menulis pasal gambar Siti Saerah dan skirt pendeknya nie. Geli geleman kami melihatnya.

Korang undilah kat bawah nie untuk suka-suka:-

[poll id=”21″]

Ada satu lagi gambar Siti Saerah pose ngan skirt merah meletup dia tue. Kalau terasa berminat nak tengok bacalah artikel ini sepenuhnya.

siti saerah seksi

March 25th, 2009

gambar siti saerah

Bantuan CPR teroaksa diberikan kepada kami akibat kekejangan otot jantung setelah melihat gambar Siti Saerah di atas. Bukanlah nak mengutuk tapi janganlah sampai memalukan diri sendiri dengan mengambil gambar berambut palsu macam g*r*l*.

Kami harapkan tidak ada pembaca-pembaca blog ini yang terkena serangan jantung mengejut akibat terkesima melihat gambar Siti Saerah di atas.

Sila laporkan kadar denyutan jantung ada selepas melihat gambar di atas,

February 5th, 2009

As we all know, Palestine citizens are in need of help in terms of money, food and shelter. Being concern, our Malaysia celebrities especially singers, lead by Dato’ Siti Nurhaliza has made an appearance in Save Palestine event last weekend.

Funds was raised from Malaysia citizens to help the Palestinians. With help from our generous Malaysia celebrities, a lot of money was collected during the event.

8 more pictures of the event “Save Palestine” with one of the pictures clearly showing picture of Siti Saerah has a “tindik” at her tongue. Please read the full article for more pictures.