Written by AbangNara | September 9th, 2009

Kalau sapa-sapa tahu alamat rumah atau pejabat Rosyam Nor, email lah Kak Nara yer, sebab KakNara nak hantar Adidas Action3 Pro Level (Tahap Paling Terhebat untuk lelaki sejati) untuk Bang Rosyam. Yelah, lelaki sejati memang akan mengeluarkan peluh, sapa yang tak berpeluh tu kompem korang dok dalam air-cond aja.

Ini bukan iklan yer, tapi sejak kami gunakan Adidas Action 3 Spray Ketiak ni, memang tiada lagi bau yang mengembang-kempiskan hidung langsung! Bau wangi tengik pon tak jugak, bau macam takde bau lah. Haa, camna tu? Kalau korang nak tau, korang try lah sendiri, bukan mahal pon.

Eh tapi untuk pemenang-pemenang peraduan anjuran KakNara, hadiah-hadiah sudah dipos ya~ TUNGGU~~~